PUK

Ben ik weer. Met nog meer bulten. :-)

Heb pas voor morgen een afspraak bij de dokter kunnen krijgen, nou ja, hij kan toch niet veel doen, alle troepjes die hij vorig jaar voorschreef heb ik nog in huis en dat helpt toch niet, het is gewoon afzien tot de jeuk wegtrekt. Maar vannacht heb ik heerlijk geslapen. Ik had nog 3/4 doos met pillen van de dokter, om rustig van te worden, te relaxen, toen met dat rechtzaken gedoe. Há en dat hielp. Compleet knock out vannacht.

Maar ik wil wel even weten wat het nou echt is en waar het vandaan komt.

En ik had ook nog twee gaatjes bij de tandarts gisteren. PUK!

update; Toch maar even langs 'urgencias'geweest. De dokter dacht ook aan allergie en heeft me 'n spuit in mijn derriere gezet. Nu moet de jeuk over een half uurtje over zijn en de bulten moeten weggaan. En dan moet ik voor een vervolgafpraak naar mijn dokter om te kijken waar ik dan precies allergisch voor zou kunnen zijn behalve pollen. Hij was onder de indruk van mijn voeten.. :-(

Met Fran alles goed.

Nou dat ziet er echt heel erg uit!
Dat heb ik zo nog nooit gezien.
Sterkte ,liefs
oma - 17 03 09 - 17:32

Oh nou hopelijk ben je inmiddels jeukvrij
Nog een geluk dat je die pillen had liggen en lekker kon slapen!!
XxX
Jasty (Email) (URL) - 17 03 09 - 17:43

Ik hoop heel erg, dat het werkt!! :)
Henny (Email) - 17 03 09 - 18:02

Zo heftige zeg! Kan me voorstellen dat de doctor inder de indruk was. Heftige allergie als dat het is! Precies de plekken van je sandalen, zou ze maar wegdoen als ik jou was. Sterkte! (...en jeuk al minder??)
ggk - 17 03 09 - 19:20

KIPPEVEL!! Men! Dat ziet er niet uit zeg! Hoe kom je daar nou aan? En hoe kom je ervan af!! Veel belangrijker!
Help, naar de tandarts moet ik ook! Ik vermoed dat ik dan ook PUK (wat het ook mag betekenen) kan loggen.. zucht. Heb nooit wat maar dit keer vast wel. Verdoving graag! Ha, die wil jij vast ook voor de jeuk dan. Is het al wat beter???

Iets anders: het zoemt in mn achterhoofd. Je aanbod van destijds…is het nog geldig?
estrella - 17 03 09 - 22:38

Nou, ik ben k onder de indruk van jouw bulten! ;-) Het loont de moeite om het uit te laten zoeken. Dan kun je het in de toekomst misschien voorkomen. Want dit lijkt me echt geen pretje. Wordt je niet gek van de jeuk als je schoenen aan hebt? Of loop je nu alleen op blote voeten? :-)
Dondersteen (Email) (URL) - 17 03 09 - 22:44

@ggk; Heb ze weggedaan!
@estrella; Is nog helemaal geldig :-) !
@dondersteen; Op het werk deed ik strakke schoenen aan dan schuurt het nergens langs en jeukt het minder. Maar dan niet gaan lopen en heel stil blijven zitten anders beweegt het toch weer wat in de schoen en gaat het weer jeuken. Om te lopen beter blote voeten dus thuis liep ik op blote voeten.
Carola - 18 03 09 - 07:05


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.