zomer

Het lijkt wel zomer! We waren met Miek naar San Jose en zochten en vonden daar hoog boven de stranden een geocache. Daarma daalden we af naar de playa de Monsul en lagen daar op het strand. Fran heeft zelfs gezwommen. (Die is gek!)

update; Ik word ook gek! Van de jeuk. Gisteren bijna niet geslapen en vannacht weer niet. Gisteren op het strand was het wel uit te houden. Als het erg ging jeuken stapte ik in de ijskoude zee en bleef daar staan tot ik van de kou geen gevoel meer in de voeten had. Maar in bed is een ellende. Dat gaat zó jeuken. Voeten uit laten steken, ook geen optie, helpt geen barst. Poeder, kalmerende gel, niets, alleen een harde koude douche erop dat helpt, tot ze weer warm worden. Dus heb de halve nacht mijn voeten af staan spuiten. Die zijn schóón nu!!!

Wat een geweldig filmpje, vooral de duik op het eind. En verder ben ik helemaal niet jaloers hoor. Echt niet… ;-)
Dondersteen (Email) (URL) - 15 03 09 - 23:51

Ik ben wel jaloers, behalve op je jeukende voeten, wat erg lijkt me dat! Dat het maar snel over mag gaan!
Henny (Email) - 16 03 09 - 08:14

Nou geniet maar van de zon!
En hopelijk vind je snel een werkend middeltje tegen de jeuk
XxX
Jasty (Email) (URL) - 16 03 09 - 09:29

Carool ga naar de dokter,dit is toch geen doen.
Dermataloog of zo,wacht niet tot je er gek van ben of je benen kapot gekrabt.
Sterkte,liefs
oma - 16 03 09 - 09:41

Weet je zeker, dat het de sandalen zijn???
En geen zandvlooien!!
Philo (Email) - 16 03 09 - 12:19

@Philo; Nee geen zandvlooien, maar ik begin ook te denken dat het ook de sandalen misschien niet zijn. Vorig jaar heb ik in het voorjaar ook ineens een heleboel bulten gehad, maar dat begon toen op m’n benen. Toen zei de dokter waterpokken. Gisteren had ik ook drie bulten op mijn rug, ik dacht muggenbulten. Nu heb ik er ook verschillende rond mijn middel en op mijn benen gekregen. Misschien is het iets dat met waterpokken verwant is/gordelroos is er familie van en ik weet niet wat nog meer. Er komen rode bloed/vochtblaasjes op. Toch maar weer naar de dokter!
Carola - 16 03 09 - 13:15


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.