Celín

Vanmorgen paardgereden. Was lekker. Daarna zouden we een geocache daar in de buurt gaan zoeken maar ik was het papier met de coördinaten vergeten mee te nemen. Dom dom dom. Toen maar even naar Sierra de Alhamilla gereden en water gehaald. Het water komt daar met 60ºC uit de berg!

Thuis gaan eten en 's middags naar Celin geweest om een cache te verstoppen. We zijn deze berg een stuk op gelopen:

En daar aan de rand van het bos hebben we hem verstopt. Dat is de derde cache die we zelf verstopt hebben. De eerste is inmiddels twee keer gevonden. De tweede is net vanavond online gekomen en de derde die van vandaag ben ik aan het invoeren, dus die is dan overmorgen online. Erg leuk. Vooral ook als je enthousiaste mails krijgt van mede-geocachers!

Beneden bij de rivier nog even samen gevoetbald en toen was het kwart voor zeven vanavond voordat we weer thuis waren. Het was heerlijk weer, en helemaal lekker!

Wauw weer een mooi gebied.
Jullie doen een boel leuke dingen samen
Enne goed gaat het met de lijn zag ik ;-)
XxX
Jasty (Email) (URL) - 14 03 09 - 23:07

Gefeliciteerd met je eigen caches! Het zijn inderdaad leuke cadeautjes, de logjes die je binnenkrijgt. Alhoewel sommigen ook schrijven: “om 13.00 gevonden, bedankt”. Tja, dan heb ik toch liever een wat uitgebreider logje. Maar dat komt misschien omdat ik zelf ook nogal ben van de uitgebreide logjes… ;-)
Dondersteen (Email) (URL) - 15 03 09 - 00:30

Wat is het nut van dat ‘water halen’? Is dat geneeskrachtig of zet je er lauwe thee me ter plekke?
Penguin (URL) - 15 03 09 - 14:10

@Pen; Wij kopen hier flessewater om te drinken, óf je gaat je flessen zelf vullen bij een bron, en dat doen wij vaak. Het water van Sierra de Alhamilla schijnt goed voor de spijsvertering te zijn en heeft geneeskrachtige werking zeggen ze. Er is ook een badhuis bij waar je kunt poedelen in dat water.
Carola - 15 03 09 - 18:08

Dan moet je je voeten in dat water steken!
Penguin (URL) - 16 03 09 - 18:30


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.