vanmorgen

Vanmorgen moest ik voor het werk eerst naar Almeria voor een APK keuring bij de dokter. (Verplicht arbo). Ogen(in een soort verrekijker kijken), oren (in een dichte cabine met een koptelefoon op), hart (met allemaal electroden overal en klemmen op de armen en benen), bloeddruk, bloed, urine, reflexen, vanalles. De analyse uitslagen komen over een week en voor de rest was alles goed. Wel goed zo'n check up ieder jaar. Ik kom normaal nooit bij de dokter.

Heb Fran op gewone tijd naar school gebracht. Toen naar Almeria gereden, daar had ik nog dik drie kwartier over. Cache gezocht op de boulevard langs het strand in Almeria. Gevonden, stukje gewandeld en daarna naar de dokter. Onderweg kwam ik Ana tegen, die zat in de leswagen, is rij-instructrice.

Om kwart over tien weer op het werk...leuk begin vd dag.

strand Almeria, op de achtergrond zie je Aguadulce

Ook naar de APK geweest en een grote beurt, er moest een nieuwe accu in.
Olie ververst, water was goed.
Kus Pa
Digitalist (URL) - 12 03 09 - 16:09

Dat zouden ze hier in Nederland ook moeten doen, zo’n verplichte check ieder jaar. Heel goed!
Dondersteen (Email) (URL) - 12 03 09 - 18:27

Goede zaak, zo’n APK! En weer mooi blauw, blauw! :D
Henny (Email) - 12 03 09 - 19:08

Wat is het al belachelijk mooi weer daar.
Penguin (URL) - 12 03 09 - 19:19

Dit zijn de mooie plaatjes he. Zo zie je maar, Nederland denkt overal mee voorop te lopen maar bij mijn weten is er voor mij nog niets van APKkeuring geregeld. Uitstekend plan lijkt mij
OT Ik zie dat Penguin zo af en toe bij jou reageert. Weet jij waar die jongen uithangt? Toch niet alleen op hyves? Daaar kom ik trouwens niet
hanscke (Email) (URL) - 12 03 09 - 19:40

Bij mijn eerste werkgever hadden we een ingangs-APK, dus voordat in dienst kwam, maar ook een jaarlijkse APK, maar dat is afgeschaft want dat werkte discriminatie op de werkvloer voor zieken in de hand (ik laat in het midden of dat een goede beslissing is geweest). Dus eigenlijk loopt Spanje achter want die hebben het nog niet afgeschaft.
ggk - 12 03 09 - 22:33

@ggk; Ja, bij de LUW hadden we dat ook…ik vind het goed dat het hier nog niet afgeschaft is. Mijn chefke kwam er zo een paar jaar geleden achter dat zijn cholestorol wel erg hoog was. Nou daar doe je dan wat aan om erger te voorkomen. Mooi toch.
Carola - 13 03 09 - 07:21

@Carola, ja ik vond het ook een goede zaak, maar ja, er zijn hier wel meer goede dingen afgeschaft.
ggk - 13 03 09 - 09:14


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.