Cabo de Gata

Miek, Fran en ik gingen vanmorgen richting Cabo de Gata. Dan kom je langs de vuurtoren van Almeria, waar nog een cache lag die we de vorige keer niet gevonden hadden. Nu ook niet, want hij was afgesloten, er werd verbouwd..

Daarna verder richting Cabo de Gata, over de oude weg, langs Retamar en het pitabos. Even voorbij Retamar is een afslag richting zee naar een kapelletje. Nooit geweest. Maar vandaag wel. We liepen er een stuk, we voetbalden wat en we vonden een schat. Met travel-bug-beer Stefan uit Duitsland. We hebben hem meegenomen om met Fran z'n beren te spelen.

Daarna reden we verder richting Cabo de Gata. Stralend mooi weer! We keken bij de vuurtoren, aten wat op een berghelling en klommen een stuk omhoog voor nóg een schat en nóg een travel-bug; klompen uit Nederland. Krijg nou nix. Kreeg net nog een leuke mail terug van de meneer van de klompen uit Nld!

Na al dat schatzoeken hebben we wat gelegen en gevoetbald op het strand van Cabo de Gata. (Er staan nu wel dertig of meer campers daar op dat plekje Opa en Oma. Niet leuk meer!) En daarna weer richting huis. Voldaan en met een heel rode neus en hele rode armen...

Nou moet je nóg een cache doen, om die TB’s weer te droppen. Wat vervelend! ;-) Grappig dat uitgerekend jij dan klompjes uit Nederland vind.
Dondersteen (Email) (URL) - 09 03 09 - 00:12

Ooh, die blauwe lucht!! :)
Henny (Email) - 09 03 09 - 08:17

Heerlijk klinkt het. Het is ook mooi plekje daar! En grappig om klompjes te vinden.
ggk - 09 03 09 - 08:34

Je ziet jullie met een T-shirt.!!
Hier is het koud.
Jullie vermaken je best hé.
liefs
Oma - 09 03 09 - 18:50

Hihi, klompen uit Nederlad, dat was lachen ja!:-)
Peer (Email) (URL) - 09 03 09 - 21:22


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.