Zomer

Het is hartstikke zomer vandaag. Vanmorgen reden we paard en zweetten we peentjes. Daarna reden we nog een stukje door de woestijn om een schat te zoeken. Toen we die gevonden hadden op een mooi plekje hebben we daar gepicknickt want we hadden nog pannekoeken over van gisteren...

jin-yang cirkel op de grond in de woestijn

woestijn in bloei

cache

 

Op de terugweg deed Fran een dutje in de auto en nu zitten we in het zonnetje op het terras. Fran met zijn Gormitti's en ik met een stapel oude libelles. Ben even naar binnen gegaan om me in te smeren want aan een kant ben ik helemaal rood. Dus ga nu even anderom zitten..... Wentelteef :-)

Het is mooi bij Tabernas in de buurt !
Kus Pa
Digitalist (URL) - 07 03 09 - 17:08

Ik hoorden vandaag ook heel kort de lente dichterbij komen. Ik zat op mijn Ocho-tje en heel voorzichtig kwam de zon even achter de wolken te voorschijn. De vogeltjes verwelkomde hem heel luidruchtig. Hmmmm. Helaas duurde het maar kort. De grijns op mijn gezicht duurde wat langer, ik kreeg hem er haast niet meer van afgeveegd.
Mrie (URL) - 07 03 09 - 18:47

Wat een mooie cacheplek. Geweldig. En hier was het vandaag, heel even, zonnig. Maar nog niet warm genoeg om te wentelteven hoor. ;-)
Dondersteen (URL) - 07 03 09 - 20:11

Regen, 2 graden, grijs, heeeel grijs! :)
Henny (Email) - 08 03 09 - 07:41

Prachtige foto’s.
madammeke (URL) - 08 03 09 - 09:03


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.