schatzoeken

Het waait enorm de laatste paar dagen. Er ligt een spiksplinternieuwe geocache niet zo ver van huis; 0,7 mile, (maar wel 350 meter omhoog!). En daar zit een transformer spele-dingetje in, las ik voor, aan Fran. Dús we moeten als een haas die berg op, want dát wil hij wel! Maar met dit weer niet want dan waaien we er af!

Bovendien willen we ook zelf een cache gaan plaatsen. Maar we weten nog niet waar. Opa suggereerde Espejo de Mar, Miek suggereerde de woestijn v Tabernas en zelf dacht ik aan Celin of Castala.  Of San Jose, Laujar, Bayarcal. Ik bedoel maar, er zijn zoveel mooie plekjes. Ik wil er een mooie wandelroute bij van niet zo heel lang maar wel een half uur heen en een half uur terug of zo. Men moet er wel iets voor doen! We hebben al een doosje gemaakt met een boekje, potloodjes, een puntenslijper en ruilspulletjes.

Ik denk zelf dat Celin een mooie plaats is, om te beginnen; niet zo ver van huis, je kunt daar de berg op wandelen tot je in het bos komt, en dan daar ergens...en daar ligt ook nog niets in de buurt..

U leest, 'we zitten er helemaal in'....leuk leuk leuk!!

Update; Espejo del Mar gaat niet door, daar waren we vanmiddag, we zagen drie berggeitjes onderweg en een rode patrijs. Het is een heel mooi plekje, en je kunt er een leuk stukje lopen. Maar er staat een (nieuw?) bord met 'prohibido el paso, propiedad privada' als je aan komt rijden bij de kleine nederzetting Espejo de Mar. En dat gaan ze dus niet goedkeuren, dat daar vanalles en iedereen schat komt zoeken....

Ik had het al even door, heeft jullie ook te pakken, het schatzoeken, leuk toch?! :)
Henny (Email) - 05 03 09 - 19:39

Jammer, maar dat bord staat er niet voor niks. Ik zou er ook niet binnengaan. Dank voor je reactie op mijn jas. Ik vind hem ook apart zo. Ik was even bang dat het stof te fel zou zijn maar bij nader inzien vind ik het wel vrolijk zo.
madammeke (URL) - 05 03 09 - 22:05

Ha, grappig dat jullie geocachen zo leuk vinden. Ik heb het een keer gedaan met mijn werk maar ik vond het beetje “hoe krijg je de nerd het huis uit” maar ja dat zal ook te maken hebben met de computernerds die erbij waren. Ik kan me wel voorstellen dat het leuk is om te doen en dat Fran hetleuk vind kan ik me helemaal voorstellen schatzoeken wat is er nou leukder dan dat! Maar ja, het is niets voor mij.
ggk - 05 03 09 - 22:12

Wat je wel moet beseffen, als cachelegger, is dat je hem ergens neerlegt waar je hem zelf makkelijk kunt bereiken voor onderhoud. Verder is het leggen van caches zeker zo leuk als ze vinden. Vooral als je enthousiaste reacties krijgt van de vinders. Dat zijn werkelijk cadeautjes in je mailbox.
Ook leuk: stuur een TB de wereld in! Wij hebben twee ‘op pad’ en eentje zit inmiddels al in AustraliŽ!! :-)
Dondersteen (URL) - 05 03 09 - 23:14

Ik moet me er nog maar eens opnieuw in verdiepen. Maar met dat propiedad privada, dat kennen we hier ook met de ontwikkeling van wandelpaden. Sommige mensen vinden het niet goed als er zo nu en dan een paar mensen over hun erf lopen
hanscke (Email) (URL) - 06 03 09 - 09:25

Dat wordt zoeken naar een ander mooi plekje dus. Maar dat is geen verkeerde opgafe toch!?
XxX
Jasty (Email) (URL) - 06 03 09 - 13:35

het klinkt enorm leuk !
zou wel een mobieltje meenemen als je zoiets gaat doen , dan heb je toch nog een link naar de bewoonde wereld :-)
annemieke - 06 03 09 - 14:02


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.