Toro

Vanmorgen paard gereden. Wat langer als normaal want we hadden nog wat in te halen. Was leuk. Abril gaat steeds beter al zit er in galop nog niet echt een navigatiesysteem op.

Over navigatiesysteem gesproken. Na het paardrijden zijn we naar de TORO bij Rioja gereden, da's vlakbij de paarden want daar zou een geocache liggen. Gisteren hebben we namelijk van Miek een Tomtom gekregen al vast voor onze verjaardagen... Helemaal leuk!!! Dus nu kunnen we ons storten op t zoeken naar schatten.

We laadden hem (Antonio) vanmorgen op in de auto en zetten hem voor de allereerste keer aan op de parkeerplaats waar we moesten parkeren om de geocache te zoeken, onderaan de heuvel met de stier.

 

'Mag ik eens kijken' zei Fran. 'Ja hoor' en tjakka in drie seconden had hij hem op deense taal gezet :-) Dus toen was het zoeken in het deens waar we de taal konden veranderen naar het spaans of nederlands of engels of eventueel duits of frans maar DEENS....dat lukte niet echt. Toen maar op goed geluk naar boven gelopen en we liepen zo tegen de geocache aan. Helemaal geen tomtom nodig deze keer...gelukkig maar. We vonden ook een geocoin, zo eens kijken wat we daar mee moeten. Misschien kunnen we die 300 km verderop droppen maandag in Alicante...

Thuis nog even prutsen om de taal goed te krijgen en dat lukte waarempel. Antonio schrijft en praat nu spaans tegen ons als we dat willen...

Ik zat hardop te lachen om het Deens van jullie tom-tom. Wij zetten hem, voor we naar Spanje gaan bijvoorbeeld, wel eens op Spaans om er alvast weer wat aan te wennen. :-)
Dondersteen (URL) - 28 02 09 - 17:59

Deens… wie weet waar je dan belandt! :-)
Puur Kaat (URL) - 01 03 09 - 09:11

Heerlijk toch dat je nu nieuwe plekjes kan gaan ontdekken!
En nu nier meer Fran de taal laten veranderen hihi
XxX
Jasty (Email) (URL) - 01 03 09 - 09:50

Ergens voel ik me wel gevleid dat je de TT naar mij noemt.
Penguin (Anton) (URL) - 01 03 09 - 16:28


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.