goed gedaan

De advocaat heb ik gisteren gesproken en daarna heb ik hem een mail gestuurd dat ik de aangifte wil laten archiveren. Mocht *** weer vervelend worden kan ik hem ook nog aangeven omdat hij niet betaalt wat wel zou moeten ondanks dat de uitspraak van het beroep van *** nog niet bekend is volgens de advocaat. En omdat hij al een voorwaardelijke straf heeft lopen zal hem dat dan duur komen te staan volgens de advocaat. We hebben dus nog wat achter de hand. Eventueel. Maar ik denk niet dat dat nodig is.

Vanmorgen heb ik de papieren opgehaald die *** getekend en ingevuld heeft en vanmiddag hing hij aan de telefoon om te vragen of hij het goed gedaan had. Ja hoor, heel goed. :-)

Fran is de afgelopen twee dagen vrij geweest en is maandag ook nog vrij. Gisteren en vandaag is hij naar de crêche geweest. Er was ook een klasgenootje van hem dus hij vermaakte zich wel. Maandag heb ik vrij genomen, dan gaan we maar naar Alicante. En dit weekend gaat het regenen zeggen ze...beuh

Fijn dat *** zijn woord gehouden heeft en je de papieren hebt. Hier regent het al…
madammeke (URL) - 27 02 09 - 18:13

Voor jezelf ook wat rust,nu je deze beslissing hebt genomen .
Misschien is hij wel erg geschrokken ,met een strafblad ben je toch beperkt!!!
Blijf wel allert,*** blijft toch onvoorspelbaar
Paula - 27 02 09 - 18:55

Iets achter de hand hebben kan nooit kwaad. En als het niet nodig is alleen maar beter toch!!
XxX
Jasty (Email) (URL) - 27 02 09 - 20:22

Houdt dit nu in dat Fran nu eindelijk bij jou op het paspoort staat en je dus ook met hem een keer naar Nederland kunt komen? Dat zou fantastisch zijn.
Dondersteen (URL) - 27 02 09 - 20:57

@donder; Kinderen moeten binnenkort allemaal een eígen paspoort hebben begreep ik. Wij hebben dan voortaan voorlopig ieder onze eigen identiteitskaart, kunnen we door Europa mee reizen (en niet naar Afrika) :-), dat is voorlopig even ver zat.
Carola - 27 02 09 - 21:08

Langzamerhand wordt het steeds beter! :)
Hennyy (Email) - 27 02 09 - 23:40


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.