schoonmakers

En zo belde ik gisterenmiddag en vanmorgen de halve wereld rond want de papa's en mama's mochten komen kijken bij de carnaval maar ze hadden niet gezegd hoe laat...Het secretariaat wist het niet, de andere moeders wisten het niet, Fran z'n juf had een week ervoor gezegd dat het wel om een uur of 10 zou zijn maar dat we daar nog bericht over zouden krijgen (niet!), de juf van Alvaro had gezegd waarschijnlijk rond half 10. Dus om kwart voor tien stond ik (en nog veel meer vaders en moeders) voor de deur en warempel toen lieten ze ons er in. Het verbaasde me dat er toch nog zoveel ouders waren ondanks dat we geen bericht gekregen hadden.

Er was een klas met koks, een klas met verpleging, een klas met artiesten, een klas met schoonmakers, een klas met formule 1 coureurs en een klasje met ?vergeten :-)?. En ze deden elk een lied. Het was weer buitengewoon...

Na afloop een kop koffie met Freya en een servische vrouw, ik ben de naam even kwijt en toen gauw weer aan het werk..

Dat ziet er leuk uit . Fijn dat je er op tijd was. Nou ja, op tijd? Op de gok dus. Stan had vanochtend playbacken. Hij deed met 3 andere jongens “Maak me gek” van die rottige Gerard Joling…Vanmiddag hebbenn alle 3 de kleinkinderen carnaval op school en peuterapeelzaal.Ik heb geen idee of er ouders bij zijn/mogen zijn.
madammeke (URL) - 20 02 09 - 13:41

Ik heb nog nooit carnaval gevierd. Wel een paar keer gekeken,de kinderen zaten op een RK school, maar ik moest zo wennen aan dat carnavalgedoe…Nu vind ik het er leuk uitzien en zou het graag eens meemaken. Ik had in deze week naar een optocht in het Gutachtal zullen gaan.
hanscke (URL) - 20 02 09 - 13:55

Beetje jammer de onduidelijkheid over de tijd maar toch heel gaaf dat jullie erbij konden zijn!!
XxX
Jasty (Email) (URL) - 20 02 09 - 16:51

Leuk Leuk leuk.
Ik hoop niet dat hij er in doorleerd.
Een erg rommelig beroep,leuk bedacht!!
Liefs
Oma - 20 02 09 - 18:46

Wat schattig!! Hier ook carnaval, heb al tig foto’s gemaakt voor de website en morgenavond is het grote carnaval pas! :)
Hennyy (Email) - 20 02 09 - 19:58

Gaaf filmpje, al die gemeentewerkers en poetsmevrouwtjes. Helemaal goed!
Dondersteen (URL) - 20 02 09 - 23:10

wat ziet dat er geweldig leuk uit !
annemieke - 21 02 09 - 06:50


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.