positief

Fran heeft een nieuw reisdokument nodig, het oude is al tijden verlopen en mochten we weer eens naar het buitenland willen dan hebben we dat nodig. Daarvoor heb ik een handtekening, een authorisatie van zijn vader nodig. En die gaan we krijgen, zei hij vandaag door de telefoon. We wachten het even af, hij belooft immers wel eens meer wat, maar het klonk of hij het echt van plan was. Positief dus.

We hebben nog steeds een rechtzaak lopen (vanaf éérvorig jaar december ja...) en ik denk er heel hard over om dat toch maar te laten archiveren. Ik denk niet dat we er meer uit halen dan alleen dat Bbc het van schrik nooit meer zal doen en ik denk dat we dat al bereikt hebben zonder dat het voorkomt. Vandaag had ik het erover met de advocaat en die dacht dat eigenlijk ook. Maar goed, heb nog tijd om erover te denken want we zijn nog steeds niet opgeroepen.

Zolang hij mij met rust laat en aardig is voor Fran bij het weinige contact dat ze hebben is het voor mij goed. En als hij dan inderdaad ook meewerkt als ik eens een handtekening van hem nodig heb dan kan ik weinig meer vragen toch. Nou ja, hij zou kunnen betalen voor zijn zoon, maar dat doet ie dus (nog) niet. De definitieve uitslag van de omgangsregeling is ook nog steeds niet bekend en dus hoeft hij wettelijk nog niets te betalen, dat is hem nog niet opgelegd. Je zal maar krap zitten als moeder met kind.......(is gelukkig niet echt het geval) Ons hebben ze nu al een jaar en vier mnd laten wachten!

Positief staat er boven je stukje. Hou dat gevoel vast…
madammeke (URL) - 17 02 09 - 22:49

Hoop inderdaad dat hij doorkomt met die handtekening, maar hou de positieve gedachte vast. M.b.t. de rechtzaak, tja het “momentum” is een beetje over na meer dan een jaar. ZOu ook zeggen archiveren maar…
ggk - 18 02 09 - 09:13

Ben benieuwd!
Hennyy (Email) - 18 02 09 - 09:48

Ik zou het nog even open laten want je weet nooit wat hij doet als je het intrekt. Het gaat nu goed dus ik zou zeggen laat het zo. Tenzij de rekeningen uit de hand lopen dan kan je altijd intrekken toch!!
Wel belachelijk inderdaad dat je zolang op die regeling moet wachten. Krijg je dan ook het geld met terug werkende kracht ofzo. Lekker krom alsof hij dat dan ineens kan ophoesten…
XxX
Jasty (Email) (URL) - 18 02 09 - 16:16

Met krap zittende moeders is nog nooit rekening gehouden,dus gelukkig maar dat jij je kunt redden
hanscke (URL) - 18 02 09 - 18:04

Jee, eervorigjaar december…das een behoorlijk dik boek. Toen ik voor het laatst hier met regelmaat las, zag jouw leven er heel ander uit! Ik hoop dat je gelukkig bent, dan komt de rest ook goed!!!
Joke (Email) (URL) - 18 02 09 - 22:55

Ambtelijke en juridische molens malen heel, heel, heeeeeel langzaam.
Dondersteen (URL) - 18 02 09 - 23:57


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.