dierendag

Vanmorgen zaten we eerst een uur op het paard en daarvandaan reden we door naar Mini Hollywood (dat ligt daar op 8 minuten met de auto vandaan). Het rijden was leuk en te snel afgelopen.

Mini Hollywood was ook leuk. Zo'n mooie dierentuin!! Opa en Oma waren er voor het eerst. En ik heb voor het eerst een giraffe geknuffeld! Zo leuk, dat grote hoofd met die mooie ogen. Ik kon wel zijn neus aaien maar toen ik probeerde zijn hals te aaien schrok hij en liep hij weer weg. Fran heeft 'm zelfs een kus op zijn neus gegeven! Het was wel vies koud trouwens, er stond een echte sneeuwwind, de bergtoppen waren ook allemaal vers wit. Er is zo veel te zien in dat park! We hebben genoten! (Zie ook het nieuwe picassa albumpje rechts boven, klik)

Prachtig zijn ze, de giraffes. Mooie foto’s!

En hoe is het met het zoutproject? Leuk is dat om te doen lijkt me. Echt iets wat Peer ook met z’n zonen deed vroeger. De ‘jonge ontdekkers’ zei ik dan altijd. Ik herinner me een gloednieuwe pan (had een van de kinderen van z’n moeders huis meegenomen…) en een suikerbiet. En dat moest dan na lang koken suiker worden. Toen heb ik toch het experiment maar even onderbroken. Want alhoewel het de ex betrof, dat haar pan zo mishandeld ging worden, dat ging me toch te ver. ;-)
Dondersteen (URL) - 07 02 09 - 22:51

Zoiets zou ook een uitstapje naar mijn hart zijn, mooie foto’s!!
Hennyy (Email) - 08 02 09 - 08:10

Prachtige foto’s. Die dieren laten zich zo rustig aaien. Ze zijn niet schuw. Fijne dag voor jullie.
madammeke (URL) - 08 02 09 - 09:02

Ooh dat is een mooie dierentuin.
Peer (Email) (URL) - 08 02 09 - 10:39

Oh lekker paardrijden en dan naar een park
Die foto van jou en de giraffe is echt mega stoer zeg
XxX
Jasty (Email) (URL) - 08 02 09 - 11:56

mooi die Giraffe!
ggk - 08 02 09 - 18:10

Wat is dat toch voor een poes, bruin en dan witte vlekken op zijn snoet. Hij lijkt op een tijger, maar dan wel en hele rare. Is zijn moeder vreemd gegaan??
Mrie (URL) - 09 02 09 - 17:43


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.