woensdag

Opa heeft een konijn in de pan, en ik bak er patatten bij...

Vanmiddag toen ik Fran uit school ging halen wou hij naar het park met vriendje Antonio dus dat hebben we gedaan. Ze hebben het halve park omgeploegd om schatten te zoeken. Toen we thuiskwamen waren Opa en Oma ook net de straat in komen rijden. Ze waren de bergen in geweest, naar Ohanes. Het waaide vreselijk maar het was wel zonnig.

Op t werk een wagen gelost. De chauffeur, een oud mannetje wilde niet helpen lossen (hij in de wagen met een electrische palletheffer en ik met het heftruckie de loods in) want voorheen kregen ze daarvoor betaald maar nu niet meer. Dus ik belde de 'opper'transporteur dat de chauffeur niet wilde lossen en dat ik alleen was 'en wat doe ik nu?'. 'Wie zegt er dat er niet meer gelost wordt door de chauffeur, zei hij, geef me Alberto maar even'; BULDERDEBULDER door de telefoon en de chauffeur begon prompt te lossen. Na een minuut belde de oppersmurf me weer terug. 'Als ie nog een keer ook maar een klein klein beetje sputtert dan bel je me hoor, al is het maar een kléin beetje, $%%/&%(&$&%($/& als het moet kom ik persoonlijk naar je toe om te lossen'. Oei, die oppersmurf was nijdig hahaha. En meneer chauffeur ook, nijdig omdat hij het niet meer vergoed krijgt en wel het werk moet doen. Maar goed, dat moeten ze zelf maar uitvechten, ik heb wagens nodig waarbij de chauffeur moet helpen lossen. Doen ze dat niet dan zoeken we een ander. En dat weet oppersmurf wel.

Thuis nog een half uur gefietst en nu zit Oma aan de skype met Frankrijk en Opa tussen de wilde dieren met Fran.

Zo te lezen vermaken jullie je wel,smurfenwereld altijd leuk,alleen oppersmurf daar had ik nog nooit van gehoord!!!!
of is het de mannenwereld??onder elkaar!!
Nog veel plezier
Paula - 04 02 09 - 20:17

Wilde dieren. Goed zeg al dat fietsen!!! Liefs! M
ggk - 04 02 09 - 23:10

Wilde dieren, dat is leuk. Daar zit ik over een uurtje ook tussen! ;-) (samen met Henny!)

Fijn dat er een oppersmurf is die je dan kunt bellen. Anders had je er maar mooi mee gezeten zeg…
Dondersteen (URL) - 05 02 09 - 08:37

zo, das lekker daadkrachtig :-)) klinkt gezellig daar . Wel een beetje zielig voor Flappie …
Oh ja en je muts is onderweg, ze wisten meteen dat ik voor jou iets kwam afgeven hahaha !
gehannes (Email) (URL) - 05 02 09 - 18:31

@gehannes; Ja, ik had ze gezegd dat je zou komen, hij is vandaag de vrachtwagen op gegaan. Aardige mensen daar he! (Ik ben er maar één keer geweest maar ik heb ze altijd aan de telefoon)
Carola - 05 02 09 - 21:06


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.