vanalles

Vroeg wakker; drie kwartier gefietst met een video van Herman van Veen in Carré. Die man is geweldig!  

Het waait weer behoorlijk maar verder was het wel erg mooi weer vandaag. Na het werk gestreken, met ma naar de kapper voor een afspraak en de kapper uitgelegd hoe ze het geknipt wil hebben want ze denkt dat ze nog niet voldoende spaans kan om dat zelf uit te leggen. Verder even naar de opticiën met een los schroefje.

Gisteren voor pa een afspraak bij de tandarts geregeld want er was een tand uit gevallen. Een nepper. 'Geeft niet Opa' zei Fran, 'er komt vanzelf weer een nieuwe'. 's avonds kon hij de boel weer ophalen en mocht hij ons weer toelachen.

De kleine kat heeft een zere poot. Ze hinke-rent er wel mee rond en lijkt er niet ziek van maar het voetje ziet er wel dik uit.

De vis roept steeds blub doe het licht eens aan blub want de kom moet verschoond. Manu ziet er helemaal niet uit want het is hier echt voorjaar en hij vecht wat af met de andere katers. Het is echt een schooier nu. Viespeuk!

Fran wil niet meer naar voetballen, zegt ie steeds, maar vandaag vond ie het toch wel leuk.

Opa en Oma zijn naar Almeria geweest naar een museum dat dicht bleek te zijn, toen naar de kathedraal (schrijft je dat zo) die ook dicht bleek te zijn...en fin..voor de rest van de week hebben ze slecht weer voorspeld..regen en wind. We hopen er het beste van.

En nu gaan we even een hapje eten..

Het leest als: lekker met een wijntje en een nootje bij de kachel met z’n allen. Oók gezellig!
Dondersteen (URL) - 03 02 09 - 19:13

Kathedraal schrijf je zo ja, maar voorspeld moet dan weer met een t. Tja dat krijg je he als je zo lang in het buitenland woont. Heb jij eigenlijk je spaans in de praktijk geleerd, of op school?
Mrie (URL) - 03 02 09 - 20:38

Ze hebben voorspeld… volgens mij, maar ja, ik kreeg vroeger mijn Nederlandse opstellen terug met opmerkingen als “Ooit wel eens spelling gehaT?”. Dus let maar niet op mij. Hier gewoon gewerkt en vies weer en… morgen feestje, zijn mijn ouders 50 jr getrouwd, en wordt mijn nichtje 18 (geloof ik).
ggk - 03 02 09 - 21:47

@Mrie; Ik blijf toch bij ‘voorspeld’...Spaans heb ik eerst in A’dam geleerd op een avondcursus van een paar mnd en daarna twee weken in Granada op een cursus maar het meeste gewoon hier in de praktijk, vooral nadat mijn Nldse vriendje en ik uit elkaar gingen en ik een tijdje met een spaanse vlam ging.
Carola - 04 02 09 - 08:22

wat leuk dat je ouders er zijn. En het lijkt me dat de omgeving daar echt prachtig is!
Zou zeggen heel veel plezier samen

PS anders maak je er toch gewoon ” een héle grote kerk van”

groetjes Annemieke
Annemieke - 04 02 09 - 11:41

aaah bij mollinos de Viento ? daar trok ik het niet, ik kon het voor geen meter. heb dus voor de belangstellende de boeken en de cd rommen nog liggen. iets voor je ouders ? hahahaha !
( het voorjaar komt vroeg haha ik ben aant opruimen ..)
gehannes (Email) (URL) - 04 02 09 - 13:44

@gehannes; Hier is t ook al voorjaar, gisteren nog een ÉNORME zak met kleren die ik al 20 jaar niet meer aangehad had weggegooid??!!! Ik weet niet meer hoe het daar heette, de boeken moet ik zelf ook nog wel ergens hebben liggen, of in een vorige vlaag van opruimen weggegooid misschien.
Carola - 04 02 09 - 14:22

hihihi je krijgt wel een nieuwe tand.
Was dat maar zo als je ouder wordt he!!
Maar jullie vermaken je wel zo te horen
Hopelijk niks ergs met het pootje van de kleine kat
XxX
Jasty (Email) (URL) - 04 02 09 - 15:20

Poes, vis, huishouden…. het draait allemaal door!
Puur Kaat (URL) - 04 02 09 - 19:11


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.