2009

De nieuwe wasmachine doet het heel goed. Er kwamen twee meneren met een vrachtwagentje, ze haalden de oude machine weg en ze zetten de nieuwe machine neer. Met tien minuten waren ze weer weg en kon ik aan de was. De centrifuge is té goed, je kunt de kleren zowat meteen in de kast leggen, zo droog, alleen kreukt het erg. Maar er zit ook een knop op waarbij je het aantal omwentelingen bijna kunt halveren en dat is beter. Voor mij dan en voor het milieu, want hier is toch alles zo droog buiten aan de lijn en aan strijken heb ik een hekel!

Fran was naar een verjaardag maandag. Leuk, midden in de vakantie al je vriendinnetjes weer even zien. Het was een meisjesverjaardag, hij was de enige jongen...We hadden een pop gekocht voor Abril en die wilde ze niet meer loslaten de hele middag. Met de pop op de glijbaan, met de pop op schoot eten, 'kijk die heb ik van Fran gekregen' was het steeds. Echte liefde hahaha!

Vanmorgen gingen we wat oliebollen naar Miek brengen, trok ik de deur achter me dicht, had ik de goede sleutel niet mee....Met kunst en vliegwerk kwamen we er weer in. Er was een raam open (met tralies ervoor natuurlijk), daardoor konden we met een lange stok de andere kant van het schuifraam open peuteren, en daar vandaan konden we de voordeur open doen, ook met een stok..(Een handige dief kan dat dus ook). Ik had de sleutel van de benedendeur mee maar daar konden we niet in want er zat ook een sleutel aan de binnenkant in...lekker slim!

Vanmiddag een stuk gereden door de bergen. Fran viel in slaap en werd pas weer wakker toen we thuis aankwamen. Ik ben er onderweg wel even uitgeweest. Er liepen paarden los in de bergen en schapen. Niemand te zien, geen huis in de wijde omtrek...mooi!

Net heb ik Fran drie keer hetzelfde boek voorgelezen, want hij vond het zo mooi, daarna hebben we sterretjes afgestoken buiten. Zal hij de twaalf uur halen nu hij vanmiddag twee uur geslapen heeft? Hij misschien wel als we het zouden proberen, maar ik niet, denk ik. Maakt niet uit, het wordt vanzelf nieuwjaar! Nu eerst wat oliebollen, een spelletje doen, straks voor het naar bed gaan nog wat sterretjes branden en dan is het voor ons wel mooi geweest dit jaar. 

Allemaal de beste wensen voor het nieuwe jaar!

:-) ik heb ook een hekel aan strijken! Geniet van jullie avond en een heel mooi en gezond 2009 toegewenst!
estrella - 31 12 08 - 21:38

Ik herken dat ook hoor, van dat strijken! :-)
De beste wensen voor jullie. Dat 2009 maar iets meer rust mag brengen zodat het turbulente 2008 wat gecompenseerd wordt.
Dondersteen (URL) - 01 01 09 - 12:38

En ik strijk gewoon nooit, dus ik weet niet of ik daar een hekel aan heb. De beset wensen voor jullie beiden, dat 2009 maar mag brengen wat je verlangt …

X
Merlijn (Email) (URL) - 01 01 09 - 13:48

Wat fijn dat de nieuwe wasmachine het zo goed doet
Aaah en ik zie Abril voor me met haar pop overal, zo schattig!!!
Doen jullie daar eigenlijk ook aan vuurwerk??

In ieder geval een gezond en liefdevol 2009 gewenst
XxX
Jasty (Email) (URL) - 01 01 09 - 15:26

Dus toch een nieuwe wasmachine. En strijken vind ik wel leuk.
Carola, een heel goed nieuw jaar waarin je je draai weer helemaal mag gaan vinden
hanscke (Email) (URL) - 01 01 09 - 15:44

Carola voor jou en de kleine Fran een heel goed en gezond 2009
Ph
philo (Email) - 01 01 09 - 16:18

Ik heb een strijkende man, dat is volgens mij nog het allerfijnst. Hoewel snel buiten je wasje kunnen drogen me ook erg aantrekkelijk lijkt…
Een goed 2000negen allemaal…
Mrie (URL) - 01 01 09 - 20:06

Voor mij is strijken ook bepaald geen hobby maar ja…. het moet dan maar.
Voor jullie ook een mooi,rustig, gezellig goed en gezond 2009 gewenst!
Liefs van ons!!
mir - 01 01 09 - 21:36

Voor jullie ook alle goeds voor 2009!!
Jetty (Email) (URL) - 02 01 09 - 19:37


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.