bitloos

Als je jong bent dan kan alles en ben je nergens bang voor. In het voorjaar van 1985, was ik 18 lentes jong en mijn zusje 16. Mijn Ome Jan heeft een manege en daar waren wij toen op visite. Caravan mee, en de pinkstervakantie slapen op het terrein. Voor onze caravan was een wei met een paard. Adelbode heette hij als ik het goed heb. Ik was/ben helemaal paardengek dus ik moest naar dat paard. Ik kende het paard niet. Het had een halster om en ik had wel zin in om erop te zitten dus ik bond een strobaal-draad aan het halster om als teugel te dienen en steeg op, in de korte broek, zonder zadel, zonder schoenen, gewoon hoppa. Een rondje stappen, nog een rondje, beetje draven. Het paard deed alles wat ik wou en vond het allemaal best. Zusje wilde ook. Er werd een campingstoel bij gezet en zusje kwam achterop.

Een rondje stappen, een rondje draven. Zullen we galopperen zus? Hou je vast! Ik denk dat zusje nog nooit gegaloppeerd had want zij zat niet op paardrijles. Anyway, ze hield me goed vast en moest heel hard lachen.

Heel héél hard lachen! Zó hard dat ze zichzelf, mij en het paard nat pieste! Ik was letterlijk en figuurlijk behoorlijk pissig!!!

Geweldig ook zo’n ouwe foto. Ik heb ze ook. Die hebben allemaal een beetje die fletse uitstraling van vervagende herinnering… zucht :)
Penguin (URL) - 28 12 08 - 23:50

Wat een leuke herinnering
Ik zat in het land van van Wijk op een paard!
Zonder iets, wist niet waar vast te houden
En de benen zo uit elkaar,hij was zo breed en dik, dat het nog een week duurde voordat ik ze weer bij elkaar kon doen!
Ph
philo (Email) - 29 12 08 - 11:03

Zo wel lef zo op een vreemd paard.
En dan onder geplast worden is ff minder!!
XxX
Jasty (Email) (URL) - 29 12 08 - 11:31

Leuke foto, prachtig verhaal. Je zult zo’n zus hebben >-)
madammeke (URL) - 29 12 08 - 13:26

Lang geleden….
Digitalist (URL) - 29 12 08 - 14:22

Leuk verhaal
OT weet jij welke handeling ik moet verrichten om weer foto’s te kunnen plaatsen? Iets met popup instelling of zo? Ik weet het niet meer.
hanscke (Email) (URL) - 29 12 08 - 23:13


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.