beweging

Het was koud vandaag, (paard) Abril liep te dansen en te draaien, ze had er zin in. Ik ook. We waren met vier vandaag in de les. We hebben drie kwartier in de bak gereden en daarna nog een stuk buiten. Lekker. We draafden zonder beugels en Luisa zei dat ik zit als een huis. Nou, dat is leuk om te horen. Zo voelde het ook. Abril heeft drie weken geleden haar mondhoek bezeerd en sindsdien rij ik haar met bitloos hoofdstel en loopt ze veel meer ontspannen. Vandaag overigens niet, nou ja, wel rustig met het hoofd en ontspannen in de rug maar het was net een springveer. Van nul tot honderd in tien seconden haha. Fran gaat ook heel goed, die draaft ook al zonder beugels en oefent de verlichtte zit en draaft over balkjes, leuk hoor. Hij zit er heel stoer op!

Vanmorgen hadden we bijna de fik in de tent. De stekker en de stekkerdoos van de wasmachine stonden in de brand, gelukkig rook ik het. Dus de wasmachine is nu toch met pensioen gestuurd en ik heb vanmorgen de nieuwe besteld. Als het goed is wordt ie dinsdag gebracht, ze bellen eerst nog. En we waren toch aan het uitgeven dus ik heb een cadeautje voor mezelf uitgezocht; een hometrainer. Opa en Oma hebben namelijk een hele leuke kerstgift overgemaakt en zo kwam dat...Heb er tig geprobeerd en heb er een uitgekozen waar ik goed op zit. Ze hadden hem niet op voorraad (behalve het showmodel) maar volgende week krijgen ze ze weer binnen dus dan ga ik er een halen. En dan ga ik iedere dag een uur fietsen. Echt. Want ik zit alleen maar op mijn kont door de week. En om Fran nou weg te brengen om zelf naar de sportschool te gaan of buiten te gaan fietsen, dat zie ik ook niet zo in. In het weekend gaat het wel, dan rijden we samen paard en lopen we veel maar zo door de week is het knudde met bewegen. Ik wil weer een beetje conditie kweken, en strakke benen! De enige min is dat het zo'n enorm ding is in zo'n klein huisje. Bovendien ga ik hem gewoon middenin de kamer zetten. Dan moet ik er wel op! Nou ja, hij kan altijd nog op het terras ook.

Ow, wat een goed voornemen; en wat zul jij dat voornemen in de toekomst nog gaan vervloeken. Dan staat hij overal in de weg, je verwijtend aan te staren dat je niet genoeg van hem houdt en hem niet genoeg bezig houd. Jij kijkt intussen meewarig in de spiegel naar je slappe billen. Ja je zou toch…. Ach meid wat geeft het nou. Slappe bilen ontdooien eerder als je te lang op de koude grond gezeten hebt….Ik wens je veel plezier met je nieuwe vriendje.
Oh ja en mochten Opa en Oma nog wat over hebben, mijn rekening nummer: 54449… in het kader van help Marie de winter door:)
Mrie (URL) - 27 12 08 - 21:02

Wat goed dat die wasmachine nu de deur uit gaat. Die was echt op z’n eind dus. Gefeliciteerd met je nieuwe. En met je fiets. Ik had ook zo’n apparaat ooit. Heb hem uiteindelijk doorverkocht aan een collega die hem (ook) niet gebruikt. Ik hoop dat jij meer doorfietsingsvermogen hebt dan wij. ;-)
Dondersteen (URL) - 27 12 08 - 23:26

Leuk,zo’n huppelpaard, lastig als je erop zit, maar ik werd er toch stiekem ook een beetje vrolijk van. Bitloos rijden staat nog op mijn lijstje, maar eerst maardat jouw hometrainer een ander verhaal wordt dan de klassiekers, een week/maand leuk en dan is het klaar! :D
Henny (Email) - 28 12 08 - 08:23

Oh gezellig samen rijden. Lijkt me een apart gezicht zo’n bitloos hoofdstel en wat goed dat hij daar over het algemeen goed op reageert!!!
Zo en een hometrainer goede voornemens jij dus ;-)
XxX
Jasty (Email) (URL) - 28 12 08 - 11:38

Knap van je!! En misschien wel extra stimulerend zo midden in de kamer. Ik wens je veel plezier met je thuisfiets. Ik lees het nog wel hoe het je bevalt!
estrella - 31 12 08 - 15:59


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.