kerst 2

Wij hebben mooie dagen gehad. Ik hoop jullie ook! Jullie hebben nog een kerstdag te goed, hier viert men geen tweede kerstdag, maar eigenlijk hebben we nog kerstfeest tot 6 januari, en dat is dan de 13e kerstdag.....

De 24ste waren we in Almeria bij het kindertheater en dat was magisch. Zo leuk gedaan! Hier op de foto begon de voorstelling net, je ziet Fran en daarachter Fede en Adrian. Het was zo'n vrolijke bedoeling, op het laatst dansten we letterlijk allemaal door de straten met de muziek mee, gemaakt door 'kevers, krekels, lieveheersbeestjes'...om helemaal happy van te worden, echt heel leuk.

De hele stad was trouwens vrolijk. Er stond een meneer kerstliedjes te blokfluiten, ik kreeg gewoon zin om erbij te gaan staan met mijn blokfluit, en dan de tweede stem te spelen. Vroeger speelde ik in de kerk met kerst. Vond ik altijd leuk, in de kerk klinkt het zo mooi. De kerstmarkt was ook goed.

En de kerststal was mooi.

's Avonds aten we lekkere dingen aan een mooi gedekte tafel, met mooie glazen, kerstservetten en wat cadeautjes onder de boom..Vanmorgen haalden we verse croisantjes en broodjes. Dat was om 9 uur, toen gingen er door de straten cabriolets en andere stoere auto's met hele harde muziek en beschonken lui met kerstmannenmutsen op. Die hebben het bed dan nog niet gezien. Dat hoort hier ook bij de kerst. Wij ontbeten weer aan een mooi gedekte tafel met een gekookt eitje en onze kerstbekers op tafel. Het maakt indruk op Fran want dat was het eerste wat hij vertelde door de telefoon aan Opa en Oma en later ook aan Miek.

En vandaag maakten we kerstsfeer in het bos.... het was lekker weer, zonnig, een beetje fris maar door tussendoor ook wat te bewegen was het goed te doen. En we hebben ook nog eekhoorntjes gezien. Toen we aan de kerstthee zaten na afloop van de barbeknoei zat er zelfs een boven onze tafel in de boom stukjes dennenappel naar beneden te mikken. Tussen de kerstkransjes en de chipsen, in de haren....

Enne, nu zit ik in een knalrooie pyama/huisbroek met kikkers (van de kerstvrouwen gekregen) met een kop warme chocolademelk en een stuk kerstkrans achter de pjoeter. Sommige mensen denken dat dat zielig is. Je kind naar bed, geen partner, helemaal allenig.... Nou, zo voel ik dat helemaal niet. Heerlijk toch dat ik niet geirriteerd zit te zijn omdat 'de ander' niet doet of gedaan heeft wat ik ervan verwachtte of hoopte, met de kerst en altijd.. Ik zit nu gewoon lekker met de muziek mee te zingen. Yep, alleen!

Hoe kom ik hier op? Nou, ik kreeg vandaag telefoon, nam niet op, en toen boodschapjes, en weer telefoon, en weer telefoon, tot ik hem vanavond opnam; Het was een aanhouder die me prettige kerst wilde wensen en terloops even wilde weten of ik vrij en 'beschikbaar' (!!?? tóch die gekleurde lichtjes in de boom??!!) was. Vanavond. Want kerst dus je zult je wel allenig voelen, hoe maak ik gebruik van de gelegenheid.......Gaat gauw wieberen! Mánnen!

Wie weet zit ik hier wel zo te zingen omdat ik vanavond wilde sex met dat -zo te zien- heel gespierde lijf hád kunnen hebben als ik dat gewild had. :-) HAHAHAHA Ik heb liever rust en chocolademelk met slagroom, kerstkrans en een knalrooie kikkerbroek, wat een MUTS ben ik hahahahaha :-)

Whahahahaha… blijf jij maar lekker tevreden zijn in je eentje, dat is inderdaad beter dan ongelukkig met z’n tweeŽn. Ik vind de kerstsfeer in het bos prachtig. Als je als kind een moeder hebt die dat soort dingen doet dan sla je dat op in je basisgevoel. En later weet je dan nog, ‘oh ja, in het bos, met kerst, dŠt was leuk!’
Dondersteen (URL) - 26 12 08 - 09:04

Wel vleiend toch, die aandacht? Het ziet er super uit, zo’n kerstpicknick!
Puur Kaat (Email) (URL) - 26 12 08 - 10:03

Nou ik kan me best voorstellen dat je er nu juist even van geniet die momenten alleen. Echt alleen ben je niet want je hebt Fran en zoveel vrienden ;-)
Leuk joh die show. Lief om de kids te zien op de foto
XxX
Jasty (Email) (URL) - 26 12 08 - 11:03

Dank je wel voor je berichtje :) En een fijne kerst gewenst. -x- Laaf
Lavi (URL) - 26 12 08 - 11:42

Carool,gelukkig wij hoeven ons geen zorgen te maken of het wel goed gaat met jullie.
Het ziet er echt gezellig uit allemaal.
Liefs
oma - 26 12 08 - 11:54

Tja muts ;-), wij kennen gelukkig wel die 2e kerstdag, en die gespierde vent ben ik zelf (zegt mijn lief), maar ik was niet die beller hoor, echt niet!
Merlijn (Email) (URL) - 26 12 08 - 20:15

HEERLIJK MUTSERIG! :-)
estrella - 31 12 08 - 15:57


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.