woensdag

Ieder jaar krijgen we op het werk van onze grootste leverancier twee Goudse kazen die we verdelen onder elkaar, ieder een half wiel, heerlijk!

Fran was voor het eerst met bril naar school. Eerst naar de voorschoolse opvang en daar riepen ze meteen uit:' Ooo Fran wat heb je een mooie bril' (allebei de juffen zijn ook gekleurd gebrild) dus ik dacht wel dat het helemaal goed zou komen met de bril op school. En dat was ook zo. Een andere juf had ook een rood met blauwe bril, net als hij en zijn vriendinnetje heeft zijn bril ook even op gehad. Thuis wou hij hem af want hij had pijn achter z'n oren. Dat zal wel gewoon even wennen zijn dus een poos afgedaan en nu heeft ie hem al weer een paar uur op zonder morren. Hij zal er wel gauw aan wennen, denk ik.

Vanmiddag in het zonnetje gezeten buiten, wat tijdschriften gelezen. Fran heeft geprut met water. De kat natgedingest, en zichelf. 's Morgens en 's avonds is het koud maar zo tussen de middag is het lekker in het zonnetje.

En zit iedereen klaar voor het nationaal dictee? Nou, ik blijf gewoon schrijven zoals ik het vroeger op school geleerd heb hoor, ik kan het allemaal niet bijhouden. Het werkt alleen maar meer fouten in de hand al dat veranderen. Bovendien lust ik geen pannenkoeken, bah, koeken die van pan gemaakt zijn, getver, ik lust alleen pannekoeken!

Zo dat is flink wat kaas en hoelang doe je daar dan mee?
Ik zag de foto’s van Fran met zijn nieuwe bril, ziet er goed uit hoor! Wat fijn dat hij op school ook zo in de smaak viel
XxX
Jasty (Email) (URL) - 17 12 08 - 20:54

Zo Carool.dat worden veel gerechten met kaas!
Fijn dat het zo goed gaat met de bril van Fran.
Wat doet hij met sporten met de bril?
Liefs
oma - 17 12 08 - 22:42

Mijn ouders hadden een pannekoekenboerderij. Ik ben dus groot geworden op pannekoeken. En ik vertik het ook, net als jij, om pannenkoek te schrijven of te eten. Zo.
Dondersteen (URL) - 17 12 08 - 23:06

Ik lust geen kaas en zeker geen kaaspannenkoeken, wel pannekoeken.
ggk - 18 12 08 - 08:22

En over Philip Freriks gesproken… is het tegenwoordig nou paarde.. of paardenl*l?
Penguin (URL) - 18 12 08 - 15:24

OT:
Hoi Carool, binnenkort houd mijn webhost op te bestaan, dit betekent dat de hele zooi (dus ook je blog) moet worden verhuisd naar een andere host. Uiteraard doe ik er alles aan dit zo geruisloos mogelijk te laten verlopen, maar je begrijpt : dit heb ik niet helemaal zelf in hand. Het kan zijn dat je blog tijdelijk niet bereikbaar is. Uiteraard veranderd er verder niets, je blog en blognaam blijven bestaan. Excuses voor het eventuele ongemak.

Ron.
Merlijn (Email) (URL) - 18 12 08 - 20:32

Fran heeft een prachtige kekke bril, staat hem goed!!!!. Ik had 39 fout in het dictee. Drie fouten te veel.
OT Ik zie dat penguin zo af en toe bij jou reageert. Waar hangt die jongen toch uit?
hanscke (Email) (URL) - 18 12 08 - 22:01


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.