droevig

Altijd heb ik gezegd dat hier geen plastik boom of plant in huis kwam want dat vind ik drie keer nix. Het ruikt niet lekker, het is niet mooi.

Kijk nou wat we vanmorgen gedaan hebben. Ieder jaar een boom vermoorden is ook weer zowat. We kochten een plastik ding, we hingen er ook alleen maar de oude plastik ballen in want Simba..), terwijl we vorig jaar net heel mooie glazen ballen kochten. Het staat, en nu vind ik het wel vier keer nix! Rondom de stal wat echte takken voor de geur, maar het is het niet, het is het echt hé-le-maal niet!

Fran vindt hem wel mooi gelukkig. Maar wat nu? Hier tot zes januari tegenaan kijken en hem dan net als normaal gesproken de echte boom naast de vuilnisbak zetten? Hij was even duur, maar dat was nou juist niet de bedoeling ....tot zes januari  pfffff... daarna is ie gratis af te halen!

Misschien moeten we hem gewoon tjokvol hangen, zodat we de boom niet meer zien...

Update; Ik heb hem in een donkerdere hoek gezet, niet zo in het volle licht. En nu 's avonds in het donker, met de lichtjes aan gaat het wel..jingle bell jingle bell jingle bell rock..

ja dat vind ik ook niets zo’n nepperd, maar wel practisch;-)
zelf kopen we ieder jaar 1 met kluit en die komen best vaak weer aan, maar ja het klimaat is net even anders hier.
trieny (URL) - 13 12 08 - 14:29

Van veraf lijkt het nog iets, maar het past niet bij jou!! Van je geloof af gevallen?? Je kunt hem nog op het terras zetten en gewoon wat takken ophangen?! Maar in ieder geval iets van Kerstsfeer ( ook al is het kunst) heb je al.Het echte kerstgevoel komt toch van binnenuit!!!
kikkerdril - 13 12 08 - 16:50

Volg je hart : dat is het hele jaar je beste leidraad geweest ;-) eruit met dat ding !


  • ik ga nu mij neigen nepperd optuigen.. *


gehannes (Email) (URL) - 13 12 08 - 17:06

Dat wordt ergernis tot 6 januari! Weg ermee!! :)
Henny (Email) - 13 12 08 - 18:24

Ach misschien raak je er toch nog aan gewend!!!
Ziet er toch best leuk uit
XxX
Jasty (Email) (URL) - 13 12 08 - 22:07

Het went hoor, echt! :-)
Dondersteen (URL) - 14 12 08 - 00:40

Ik was ook altijd erg anti-nep. Mar heb enige jaren terug een hele mooie neppert gekregen. De mensen moeten altijd even controleren of ie echt nep is. En die mag dan wel van mij nu. Alleen de geur is er niet en dat blijft jammer…..
Penguin (URL) - 14 12 08 - 13:03


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.