regen

De zon schijnt, maar alles is nog nat buiten. Het heeft de hele dag geregend gisteren. En wij hebben niet de bergen (sneeuw) opgezocht maar hebben de hele dag in huis gezeten. We hadden een dagje vrij vanwege de onbevlekte ontvangenis van Maria zoveel jaar geleden...Een extra rustdag, hoewel een dag met Fran thuis niet echt als een rustdag aangemerkt kan worden.

Ik heb gepoogd de kerstkaarten waar nog wat extra opgeschreven moest worden (want 'lang niet gezien / gesproken / geschreven') af te maken. De rest krijgt 'gewoon' een kerstspreuk, niet allemaal dezelfde, maar wel 'gewoon een spreuk / kerstwens' en geen hele verhalen...Dat viel niet mee. Ik moest mee doen met het nieuwe kikkerspel, als Peter Pan piraat Starkey verslaan op de computer, door de regen stappen om slakken te zoeken, Simba beschermen tegen Fran, Fran beschermen tegen Simba, samen met Fran een sprinkhaan scoebidoeen...ja, ga er maar aan staan...als je nooit gescoebidoed hebt, maar hij is bijna af, en ik ben trots op het resultaat! Komt wel een fotootje van.

En fin, we waren er druk mee. En we keken ook nog een film met Patrick Swayse, 'King Solomon's mines'. Was mooi! Het spreekt Fran altijd erg aan als er afrikaanse stammen op de tv zijn met traditionele dansen ed, dan wiebelt hij mee op de bank of springt door de kamer haha, er zit wel echt zwart bloed in hoor!! Het was af en toe wel spannend met wat bloederige scenes, en dan hield ik zijn ogen dicht maar dat mocht niet. Dat is 'juist leuk'. En op het eind werd er natuurlijk gekust. Daar hield hij zijn ogen wél dicht en riep:'Getverdegetver de getver, dit wil ik niet zien hoor..bááh!!!....'

Leuke foto. Wat wordt Fran lang…
madammeke (URL) - 09 12 08 - 10:49

Hahaha geweld is niet eng maar zoenen wel.
Die Fran ;-)
XxX
Jasty (Email) (URL) - 09 12 08 - 15:45

Hij staat er weer even mooi op hè dat guppie.
Carola handen wassen na scoebidoe.
Er schijnt een schadelijke stof in te zitten.
Kinderen stopten het o ok in de mond vandaar die waarschuwing.
Liefs
oma - 09 12 08 - 22:35


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.