Moros

In Bayarcal vielen we met onze neus in de boter. Het feest van de Moros en Cristianos was bezig. Muziek, optocht, kerkdienst, paarden, vuurwerk en geweerschoten...Miek was ook mee, ze wou de aardige politie-agent wel meenemen..

En toen verder naar boven, er lag niet zo veel sneeuw meer als vorige week maar helemaal boven toch wel genoeg om te sleeen (en te langlaufen). Was leuk! Fran was een beetje knorrig, ik weet niet waarom. Hij mocht sleeen op een sleetje van andere mensen, een sleetje dat héél hard ging, leuk!!

Later waren we nog in een plaatsje waar we niet eerder geweest waren, Aguas de Santiago ofwel Guarros, een wijk van Paterna del Rio dat 5 km verderop ligt...daar zijn verschillende natuurlijke bronnen met geneeskrachtig water. Het verhaal gaat dat ze zieke varkens in de rivier gooiden en dat die daar toen niet dood gingen maar juist beter werden. Een bron met heel ijzerrijk water, een bron middenin het veld met lauw water met een vreemd smaakje en nog een andere bron met water wat goed zou zijn voor psoriasis-patienten. We hebben een stukje gewandeld, tot het bijna donker werd en toen zijn we weer richting Aguadulce gegaan. Morgen nog een dagje vrij...!

Ik blijf het bijzonder vinden dat er bij jullie, zo ver naar in het Zuiden, zoveel sneeuw ligt. En hier… niks :-(
Dondersteen (URL) - 07 12 08 - 23:36

Zo allemaal leuke dingen op een dag wat heerlijk joh! Dan moest het knrren van Fran wel ophouden of niet?!
XxX
Jasty (Email) (URL) - 08 12 08 - 14:45

De eerste 2 foto’s doen Spaans aan, de laatste 2 dus helemaal niet
hanscke (Email) (URL) - 08 12 08 - 22:06


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.