slechte soap

En wéér hadden we *** aan de telefoon vandaag. Hij zat weer zo vaag te doen aan de telefoon tegen Fran, dat ie hem wel wilde zien maar dat ie nu aan het werk was. Dus ik nam de telefoon over van Fran en zei; 'als je nu eens een dag en een uur noemt wanneer je hem wél wilt zien ipv dit gedraai de hele tijd'....

Blijkt, hij heeft de uitslag, wil Fran graag zien, en ook graag het hele weekend en de helft vd vakanties. Volgens hem zal hij ook goed voor eten zorgen en thuis blijven de hele dag en nacht (heb ik hem gelijk even op het hart gedrukt) maar hij wil niemand vragen om hem op te halen (vanwege het straatverbod moet iemand anders dat doen). Daar schaamt hij zich voor. (Hij wil zeker dat ik hem weer kom brengen, maar ik vind het wel handig om een getuige te hebben dat ik hem meegegeven heb en wanneer hij weer terugkomt). Zíjn probleem dus en dat heb ik hem ook gezegd. 'Vraag die jongen dan die bij je inwoont of hier de achterburen om Fran even te halen'. Schaamt hij zich voor! (Als ik zie dat het goed gaat vind ik het prima om hem weer te halen en te brengen maar eerst maar eens even afwachten).

Dáár schaamt hij zich wel voor, maar niet dat hij al die lelijke dingen tegen Fran gezegd heeft, want, zo zei hij; 'Waren we bijna uit de problemen, maak JIJ wéér problemen'. Dus ik zei; 'pardon, IK maak geen problemen!'

'Wie heeft Fran dan naar het gerecht gehaald om allerlei rare dingen te vertellen?' vroeg hij alsof hij oprecht verbaasd was dat iemand anders dat dan zeker aangegeven zou hebben.

'Die rare dingen die komen van JOU ***, Fran herhaalt alleen JOUW woorden' zei ik en legde de hoorn neer.

Moet ie eerst maar eens over na denken.

Fran luisterde overigens allang niet meer mee met ons gesprek, die was meteen weer naar buiten gerend waar hij aan t spelen was voordat zijn pa belde. Arme Fran, die heeft ondertussen wel zin om zijn vader weer eens te zien! Maar vader is te slap om daar iets voor te regelen, dat is toch geen vent, het is een klein kind. Met een hele grote mond. Ik hou er helemaal niet van om zo hard te zijn, zou Fran normaal gesproken al honderd keer zelf gebracht hebben, maar IK DOE HET NIET.

Want waarom heeft ie hem in de tijd tussen 16 juli en nu dan ook nooit willen/kunnen zien, toen ik Fran nog bij zijn deur af kwam leveren? Hij draait en draait maar. Ik hoop dat ie er zelf goed misselijk van wordt!

Jemig echt een watje… en groot gelijk dat je het niet doet want inderdaad in die maanden dat je het wel deed vroeg hij het ook niet….
XxX
Jasty (Email) (URL) - 18 10 08 - 17:35

Jij hebt groot gelijk dat je hem op z’n verplichtingen wijst Ún dat je niet meer zijn problemen oplost. Goed gedaan. En Fran heeft groot gelijk dat hij gewoon weer lekker buiten gaat spelen. Ook goed gedaan. :-)
Dondersteen (URL) - 18 10 08 - 17:49

Goedzo!!! :)ik hoop het ook!
Henny (Email) - 18 10 08 - 18:06

Je hebt helemaal gelijk Carola. Als Fran zich dingen mocht gaan afvragen: gewoon uitleggen dat het *** taak is om te zorgen dat Fran op de afgesproken tijd bij *** komt en niet die van iemand anders. Trap er niet meer in !! ook al zou het een tijdje goed gaan. Je bent een kanjer :-)
madammeke (URL) - 18 10 08 - 18:18

Stomme foute man….Laat hem maar lekker in zijn eigen sop, je doet het goed!
Mrie (URL) - 18 10 08 - 22:43

Poot stijf houden hoor! Denk aan je! Liefs! M.
ggk - 19 10 08 - 01:28

goed gedaan wijffie !
gehannes (Email) (URL) - 19 10 08 - 12:47


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.