Leuke middag

Hele leuke middag gehad bij Alvarito en zijn mama. Het was erg gezellig. Moeten we vaker doen!

Fran heeft de hele middag lief gespeeld met Alvaro, niet zo bazig als normaal. Zijn *** belde nog, om half 8 of zo, en ik had de tlf doorgeschakeld staan van thuis. Fran en Alvaro hebben ontzettend zitten ginnegappen samen door de telefoon. Over 'dikke kont' praten tegen zijn vader in het Nederlands en maar lachen. Nou ja, die verstaat het toch niet. Ik kreeg mee dat Fran vroeg of hij vandaag daar heen mocht maar dat zijn vader zei dat hij aan het werk was, dat het morgen wel kan. Maar dat zei hij gisteren ook. Hij belt wel heel veel de laatste week, dus een van deze dagen zal het er toch wel van komen. Zal hij het toch aan mij moeten laten weten anders komt er niets van.

Wij hebben de hele middag zitten praten. Ik ben helemaal niet zo'n prater maar het was erg gezellig. Hele fles rose soldaat gemaakt samen ook. :-) Zij is de hele week alleen met Alvaro, alleen in het weekend is haar partner en papa van Alvaro er ook. Hij werkt veel in het buitenland en vliegt dan de weekenden naar huis. Zij vindt dat ideaal en ik kan me er alles bij voorstellen.

Erg grappig hoe Alvaro en Fran in het Nederlands praten samen. Allebei een beetje krom, maar toch volhouden in het Nederlands. Lachen!

Klinkt als een heerlijke middag! Leuk dat die 2 Nederlands spreken met elkaar, vinden ze dan vast stoer ofzo!
ggk - 17 10 08 - 21:50

Zijn de dropjes al op?
hanscke (Email) (URL) - 17 10 08 - 22:36

@Hanscke; ja hartstikke op!
Carola - 18 10 08 - 03:09

Aaah lief hoor de kids in het nederlands praten en jij gezellig gekletst ;-)
XxX
Jasty (Email) (URL) - 18 10 08 - 17:26


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.