woensdag

Volgende week woensdagochtend wordt Fran door de forensisch arts gehoord (heet dat zo in t Nederlands?), de psych van t gerecht, om de geloofwaardigheid van Fran zijn verklaring te bepalen. Ze hebben nl *** ook verhoord en die heeft natuurlijk ontkend maar dat hebben ze niet geloofd. Volgens de advocaat zouden ze Fran niet voor de psych opgeroepen hebben als ze *** wel geloofd zouden hebben/er geen zaak in gezien zouden hebben. Dan zouden ze de rechtzaak stopgezet hebben om Fran verder 'te sparen'. Ik hoop dat we er nu wel door kunnen krijgen dat er meer controle is, hij hem alleen onder toezicht mag zien voorlopig of zo. Dan zijn de andere problemen ook niet meer aan de orde. Dat vroeg ik een jaar geleden ook al maar toen kon daar geen sprake van zijn.

Heb de fiets van Fran weer in orde gemaakt. Allebei de banden stonden leeg. Eentje bleek er hartstikke lek en de andere gewoon leeg. Hij heeft een hele tijd gefietst vanmiddag.

Verder heb ik ook de geiser van Tom weer in orde gemaakt. Per ongeluk goed gedaan. Hij doet het weer.

Het is weer prachtig weer. Na de storm van laatst ging de zon weer schijnen en is het niet meer zo benauwd. Maar we krijgen meer rotweer, zeggen ze, het aankomend weekend. Waarom nou in het weekend????

Verder heb ik de serie 'kinderen geen bezwaar' ontdekt. Wij hebben hier geen Nederlandse tv maar ik zat op 'uitzending gemist' te neuzen op de pjoeter en toen kwam ik het tegen en ik vind het grappig! Dus nu zit ik als ik even niets te doen hebben te kijken. En dan zet ik daar het koptelefoontje bij op zodat Fran gewoon zijn ding kan doen. Maar vaak moet ik hardop lachen en dan schiet hij toe en wil hij het ook zien. Maar hij vindt er niets grappigs aan natuurlijk want daar is hij nog te klein voor...

Vrijdagochtend vóór school gaan we even naar de dokter voor Fran z'n ogen. Kijken wat de pediatra er van zegt en of ze hem door wil verwijzen of het misschien niet nodig vindt.

Zo, u bent weer helemaal op de hoogte!

Zo zo manusje van alles weer gefixed!
Dat programma ken ik niet, maar toch wel handig dat uitzending gemist!!
XxX
Jasty (Email) (URL) - 15 10 08 - 20:01

Klinkt hoopvol, toch!!? Jammer van het weer in het weekend, wij kunnen daar tegen, maar jullie zijn dat niet gewend, gelukkig kan je nu tv kijken op je pc!:)
Henny (Email) - 15 10 08 - 20:33

je kon wel handig wezen. Fiets repareren, geiser maken, vet cool zouden mijn leerlingen zeggen.
hanscke (Email) (URL) - 15 10 08 - 22:27

Zo technische, daar heb je dus ook geen vent voor nodig in huis!
ggk - 15 10 08 - 22:28

@ggk; nee maar dat wist ik al, oa daarvoor had ie mij nodig!
Carola - 15 10 08 - 22:44

Fijn om weer op de hoogte te zijn ;O) Kinderen geen bezwaar was leuk. In het begin met pa, ma, dochter, zoon. Nu vindt ik het veel minder. Albert van den Heuvel is grandioos. Fijn dat *** niet geloofd is bij het gerecht., Fran slaat zich er wel doorheen, misschien doet ie weer handstand ?? Dat vond ik zo mooi, handstand doen voor de rechter…Succes morgenvroeg bij de dokter.
madammeke (URL) - 16 10 08 - 09:15

@Madammeke; Ja, daar ben ik begonnen met kijken, bij het begin…leuk!
Carola - 16 10 08 - 10:39

Die muur op de achtergrond, vind ik toch redelijk verdacht hoor… Misschien kan manusjeklusmuts daar eens wat aan doen.
Mrie (URL) - 16 10 08 - 19:52


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.