wandelen

Het is nog steeds vies benauwd en stoffig weer. Overal rood zand/stof. En de lucht is grijs. Vanmorgen werd het even iets beter. Wij waren wandelen dicht bij de windmolens, in het bos. Was erg lekker.

*** zou 's morgens bellen of Fran kon komen spelen, had ie met hem afgesproken. Maar dat heeft ie al zo vaak gezegd. Hebben we dus niet op gewacht. Hadden we een gemiste oproep thuis om één uur. Kwamen we om drie uur achter. (Hij zal ook niet even mobiel bellen..) Toen had ie zijn tlf weer niet aan staan. Jammer dan.

Fran liet uit zichzelf een fraaie boodschap achter; 'Papaaa, wanneer kan ik nou bij je spélen, ik ben het wel zat hoor!'

Voor mij had ie ook een fijne opmerking. Ik ben een beetje beroerd en snotverkouden. Fran wilde nog vanalles 'smiddags maar ik had het wel gehad en zei hem; 'Laat mij maar een beetje met rust vanmiddag Fran, ik ben een beetje ziek en heel verkouden'. Zei hij; 'Houd het maar vol hoor, dat heb ik toch ook gedaan toen ik verkouden was'. (tja, moeders.... het zijn ook net kerels)

Fran is, zoals een kind hoort te zijn, oprecht en eerlijk.
Dondersteen (URL) - 13 10 08 - 23:54

Haha wat kan hij mooi uit de hoek komen, en ja oprecht en eerlijk.
ggk - 14 10 08 - 08:52


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.