zondag

Zondag de hele dag nix uitgevoerd. Tenminste niet naar buiten geweest. Even de auto gewassen, maar dat was het dan ook. Gelummeld hebben we. Heb twee wassen gedraaid, twee middagfilms gekeken. Fran heeft getekend, en geknipt en met de piratenboot gespeeld. Hij heeft een half uur met zijn vader aan de telefoon gehangen. Ik zag dat *** het was en heb Fran de telefoon op laten nemen.

Toch voelen die twee elkaar wel goed aan, als Fran zin krijgt om zijn vader even te horen krijgt zijn vader zin om hem even te horen. Fran heeft het er bijna nooit over. Maar de laatste twee dagen heeft hij hem weer een paar keer genoemd. *** vroeg gewone dingen. Gelukkig. Fran heeft verteld van zijn tanden die eruit zijn en dat ie nu 'op voetbal zit' en over een spelletje met pinguins en beren, op de computer.

Een slechte verhouding is altijd nog beter dan helemaal geen contact schrijven ze hier. Ik citeer; In extreme situaties zal men voor een moeilijke keuze komen te staan. Maar waarom veronderstellen dat een kind zijn (volgens zeggen) onbetrouwbare, onverantwoordelijke, of anders niet optimaal funcionerende vader of moeder los zou kunnen laten? Van volwassenen verwacht je toch ook niet dat ze hun zieke of onhandelbare bejaarde ouder laten vallen?

's Avonds heeft Fran ook nog een tijd met Opa en Oma geskyped. Dat was wat, de microfoon doet het soms niet goed of zo, we moesten heel hard schreeuwen, jemig!

En vandaag is het maandag, en hebben we lekker weer vrij!!

Gelukkig maar allemaal!
Tante Rika heeft nog wat spulletjes
gegeven die bij de boot horen,dus dat is leuk.
Ze komen er aan.
Liefs
Oma - 13 10 08 - 11:22

Gewoon aan Fran zelf overlaten, als hij wil loslaten dan doet hij dat wel je kunt hem toch niet dwingen. Moeilijk voor jou maar ja *** blijft z’n vader. Liefs!
ggk - 13 10 08 - 13:28

Lekker nogsteeds weekend voor jullie dus!!
Ik zie jullie voor me schreeuwend over de skype hihi
XxX
Jasty (Email) (URL) - 13 10 08 - 13:58

@ggk; Ik hoop nog steeds dat ie weer een keer normaal gaat doen. Voor Fran is het een zekerder gevoel als hij op twee ouders kan rekenen.
Carola - 13 10 08 - 16:04

Als je nou vanavond weer skyped met opa en oma… maak daar dan even een filmpje van. Dat moet wel een hilarisch gezicht geweest zijn! :-)
Dondersteen (URL) - 13 10 08 - 17:35

@Carola, ik hoop heel hard met je mee! Liefs!
ggk - 14 10 08 - 09:04


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.