zaterdag

Lekker gereden vanmiddag. Hop hop hop Coran in galop. Zo leuk dat je gewoon van hand kan veranderen in galop zonder terug te hoeven komen in draf om over te springen met Coran. Beetje de stelling en de beenligging veranderen en hoppetee dan springt hij over.

Coran en Abril stonden naast elkaar vastgebonden om geborsteld en opgetuigd te worden. Coran werd er duidelijk onrustig van. Coran is 20 en ruin, dacht ik, maar in zijn hoofd is het nog een echte hengst. Ik stond er tussen om hem te borstelen en hij was me een partij vervelend, zou hij bijna bovenop Abril springen met mij er tussen.... 1.78 m paard met romantische kriebels is dan best veel paard :-)

In de les geen last van gehad. Heb ze allebei gereden. Eerst Coran en later ook Abril want die is nog niet erg beleerd en we gingen wat balkjes lopen en het meisje wat er op zat had niet genoeg benen om haar eroverheen te krijgen.

Fran ging ook goed, hij reed op Blanquita voorop in de ponyles. Dan maken ze eerst een ritje buiten en hij mocht voorop, helemaal zelf sturen..

Aysha was ook mee. Zij gaat met de hele fam naar Senegal voor een mnd. Nu, nu de scholen weer volop begonnen zijn. Drie kinderen een mnd van school (de vierde is nog te klein v school), best lang om weg te zijn, volgens mij missen ze dan hartstikke veel. Ze hebben DRIE mnd vakantie in de zomer, en dan moeten ze weg in oktober??!! Ze zullen hun redenen wel hebben maar ik snap dat niet zo.

Mijn weegschaal geeft weer netjes onder de 80 aan...ik eet vooral sla. En sla. Maar daar doe ik wel lekkere dingen door hoor. (tomaat en zo :-) ) Ik hou nog even vol.

Deze is voor Opa en Oma. Van Fran. Het is een krokodil die een slak op wil eten maar de slak is heel slim, die heeft stekels van onderen gemaakt en een grote stok in de mond vd krokodil gestoken zodat hij hem niet op kan eten!!!

Wat een slimme slak zeg!
Peer (Email) (URL) - 12 10 08 - 11:04

Als je niks weet van paardrijden kan de zin ‘ze heeft geen benen genoeg’ wel heel raar overkomen… ;-)
Mooie tekening, daar is duidelijk over nagedacht.
Dondersteen (URL) - 12 10 08 - 11:07

hihihi dat is een slimme slak ja!
En leuk zo paardrijden, maar kan me voorstellen dat als hij ineens denkt dat hij hengt is het een sterk paard is!
XxX
Jasty (Email) (URL) - 12 10 08 - 12:03

Fran dank je wel,wij vinden hem echt heeeeeeeeeeel mooi!!
Jij hebt talent.
Zal die slak nog weten hoe hij er weer uit moet?
Liefs Opa en Oma
Oma - 12 10 08 - 13:50

Hogere paardenkunde. De tekening is mooi.
hanscke (Email) (URL) - 12 10 08 - 20:06

Zo, 1.78m dat is stevig groot, daar is mijn verzorgpony maar een ukkie bij die meet nog geen 1.60m…
Mooie tekening en gelukkig hebben slakken meer hersens dan krokodillen… Liefs.
PS er is weer een brief onderweg!
ggk - 12 10 08 - 21:15

Ik zou graag een filmpje zien, als jij aan het paardrijden bent, ziet er vast super uit! Leuke tekening en het verhaal erachter nog leuker!! :D
Henny (Email) - 13 10 08 - 09:08


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.