steen

Net met een hamertje alle hazelnoten open zitten tikken die we in de vakantie verzameld hadden. Lekker! Ga ze door het eten doen, over de sla en in een saus met oesterzwammen voor over het vlees.

Vanmiddag *** aan de telefoon. Eerst met Fran, zoals gewoonlijk; (ik heb al twee en een halve mnd hoofdpijn en andere excuses zodat je niet kunt komen spelen maar...) ik mis je zo en ik hou van jou. Later zat hij hem uit te horen of hij naar Frankrijk was geweest deze zomer. Wat zit hij toch met Frankrijk in zijn hoofd??? En wat moet hij daar mee?

Daarna moest hij mij hebben. Ze waren van het gerecht geweest om een afspraak te maken voor de 9de okt. Of ik wist waarvoor. 'Vraag maar aan je advocaat' zei ik. Hij heeft al ik weet niet hoelang niet gebeld voor Fran. Nu ook niet, eigenlijk, hij belde om wat van mij te weten te komen. Net als de laatste keer, en de keer daarvoor. Hij zal hem wel een beetje knijpen. En als hij weet waarover het gaat zal hij hem nog wel meer knijpen. Ik kan de steen op zijn maag voelen. En dat moet ik dus niet doen. Bij deze. Dat ga ik dus niet doen, die steen voelen. Ik heb genoeg aan mijn eigen stenen, zegt Alexandra. En daar heeft ze helemaal gelijk in natuurlijk.

Verder heb ik al vanaf donderdag kiespijn, maar het dwaalt door mijn mond, ik kan het niet aanwijzen. Net of door mijn hele mond heen plots het tandvlees op is getrokken en de zenuwen bloot liggen. Vooral 's nachts ik slaap er beroerd van. Ben maar aan de sensodyne tandpasta en mondspoeling gegaan. Kijken of het weggaat.

Dit wordt een “van de hak op de tak” reactie. Om met het laatste te beginnen: Vervelend de pijn aan je kies/in je mond. Hopenlijk gaat het gauw over. Lekker…hazelnoten waar je ze ook in doet. Goed gedaan met je reactie aan *** Laat het hem maar lekker zelf uitzoeken. Misselijk om een kind uit te horen. Goed dat je bij jezelf op de rem trapt. Laat het los, het is zijn zaak al heeft ie 10 stenen op zijn maag liggen. Wat grote Koi betreft: hij is in mijn vijver gekomen als Koitje van een centimeter of 8/9. Ik heb hem al jaren en daarom ben ik aan hem gehecht. Ik hoop dat je vannacht goed slaapt, ondanks de pijn.
madammeke (URL) - 06 10 08 - 20:36

Laat hem lekker z’n advocaat bellen en inderdaad je hebt genoeg aan je eigen sores. Tandpijn waarschijnlijk van de stress vandaar dat er geen plek aan te wijzen is. In de gaten houden en anders naar de doctor. Liefs!
ggk - 06 10 08 - 21:32

Carool mischien even naar de dokter.
het lijkt of er ergens een ontsteking zit.
sterkte!
Alexandra heeft erg gelijk al is het moeilijk
Recht je rug en wees sterk!Je kan het.
Dikke zoenen
Oma - 06 10 08 - 22:11

GGK heeft een punt, waarschijnlijk is stress de boosdoener, ondertussen toch maar aan de sensodyne en het mondwater … KUS (Omdat je zo lekker fris ruikt van al dat mondwater) ;-)
Merlijn (URL) - 06 10 08 - 22:16

Beterschap met je tand/kiespijn, bijt je je in iets vast, wat niet goed voor je is? ( ‘Zin van het ziekzijn’ van Detlefsen)En weet wel, ieder heeft recht op zijn eigen steen in zijn maag, niks aan doen!! :)
Henny (Email) - 06 10 08 - 22:52

Jij woont bij zee, dus neem mee die stenen van je en kets ze lekker af op het water. Deden wij ooit eens in Spanje na een zeer stressvolle tijd, was héérlijk therapeutisch om te doen met van die lekkere grote kiezels. Of hebben jullie die daar niet?
Succes met je tandpijn. Ik poets al jaren met sensodine en dat werkt wel maar of het bij zulke acuute klachten ook werkt? Ik ga voor je duimen.
Dondersteen (URL) - 06 10 08 - 23:44

Ik vind het heel goed van je dat je hem verwijst, hij moet het nu maar allemaal zelf doen en het niet meer bij jou leggen.
XxX
Jasty (Email) (URL) - 07 10 08 - 09:51

Gewoon af en toe eens een ibuprofennetje nemen , deed wonderen bij mij. ken het probleem , kan heel vervelend zijn.maar sensodyne werkte ook heel goed.
Wil *** weten of je met fran in het buitenland bent geweest zodat hij ook met fran naar t buitenland kan ? ( of bedoelde je het ironisch ? ) ben niet de helderste vandaag .dikke kus L.
gehannes (Email) (URL) - 07 10 08 - 10:01

@Gehannes; Ja hij had gezegd dat we in dec naar Frankrijk geweest zijn met dat doel. Maar die rechtzaak is al geweest en de uitslag was ook al bekend en op dat punt positief voor hem dus ik weet niet wat hij daar dan verder nog mee wil? Het kwam helemaal niet ter sprake tijdens de rechtzaak.
Carola - 07 10 08 - 10:29

Heb je niet een reactie, op de hazelnoten????
philo (Email) - 07 10 08 - 18:06

Lig jij s’nachts soms op je tanden te bijten? Daar krijg je rare klachten van…..
Alsof ik er verstand van heb, NOT.
Nou ja, “Ik ben dokter Pipi en zeg je lief te zijn voor jezelf!”
Mrie (URL) - 07 10 08 - 18:57

@philo; Niet één! Daar bij Tarragona worden heel veel hazelnoten geteeld en ze doen ze overal in. Lekker!!!
@Mrie; Heb ik ook aan gedacht, maar ik denk het niet
Carola - 07 10 08 - 21:00


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.