zaterdag

'Mama gaan we zwijnen zoeken, met een zaklantaarn, in het bos?' 'huh, het is middenin de nacht Fran, eens kijken, het is o, het is kwart v zeven. Nou ja, nou ja, kunnen we wel doen he!'. En zo zaten we even later in de auto, met een zaklantaarn en dikke truien (want koud)!

Geen zwijn gezien natuurlijk. Maar goed het was wel even lekker buiten. We zijn wel een grot in geweest met de zaklantaarn. Was ie niet voor niets mee.

Toen thuis ontbeten en daarna naar Almeria naar het kindertheater. Er was een stuk over Bach en zijn muziek. Ze laten de kinderen heel leuk meedoen. Er was een mevrouw die harp speelde. En bepaald stukje stelde de zon voor. Warm en sterk. Als ze dat speelde moesten alle kinderen de zon nadoen. Handen rond boven hun hoofd en 'sterk kijken', bij een ander stukje moesten ze de wind nadoen, etc. leuk om te zien, al die kinderen die zo fanatiek meedoen.

Thuis gegeten en wat gefreubelt en vanmiddag naar de paarden. Het is nu een uurtje vroeger, van 5 tot 6. Coran was weer de oude en ik heb heel lekker gereden. Hij was op dreef! Fran ging ook heel goed en mag over een tijdje met ons in de les meerijden (omdat dat handiger is en het is toch een bij elkaar geraapte les). Dat vind hij wel heel leuk. Mag ie ook gaan galloperen...

Oh een heerlijke dag dus samen.
En wat leuk dat hij binnenkort bij je in de les mee mag rijden!!!
XxX
Jasty (Email) (URL) - 04 10 08 - 21:14

Heerlijk dagje samen dus!
Maar wat is hij VROEG! Lara is een echte uitslaper…gelukkig :P En dan klaag ik nog als ze eens om 8 uur wakker is hahahaha.

En hartstikke leuk dat jullie binnenkort samen in een groep rijden!

Fijne zondag alvast :)
X
Syl (Email) (URL) - 04 10 08 - 21:26

Wat heerlijk, samen op paardrijles!! :)Dat is beter dan wanneer er eentje les geeft, ik gaf les aan beginners en mijn beide dochters zaten ook in die les, dat was 1 uur paardrijden en 2 uur discussie later thuis!! :D
Henny (Email) - 04 10 08 - 23:53

Ik ben een heel verhaal aan het typen…is het opeens weg!! Dus opnieuw…Mijn tand zit nog vast, gelukkig wl. Ik ben door die tand mijn verzekering opnieuw gaan bekijken. Heb formulieren in huis inmiddels voor een top tandverzekering. Ik word ouder (65 in januari) misschien komen er meer van zulke dingen als van de week en dan heb ik kans dat ik een kroon moet hebben. Die loggersclub kan leuk zijn, moet ik nog even bekijken. Gistermorgen stond er een boze mail op mijn pc van iemand van die club. Ik had haar toestemming gevraagd om haar bij mijn vrienden te zetten, was dat zomaar gebeurd. Foutje van punt. Of ik haar maar wilde verwijderen, ze was voorzichtig met wie ze toevoegde. Snap ik, ben ik ook. Maar…”De toon maakt de muziek”, toch ? Dit vond ik niet prettig. Bovendien had ik me aan de regels gehouden. Ik heb haar met veel plezier verwijderd (blush) Fijne zondag voor Fran en jou. Hier stormt het en het giet…
madammeke (URL) - 05 10 08 - 08:52

M ooie foto,je kijkt hem zo de fietsen-stalling in!!
Oma vind dit eng,klein kind in grote les.
liefs
oma - 05 10 08 - 10:03

Sjonge, je stapt dan zomaar uit je bed? Zo maak je wel wat van een vrije dag.
hanscke (Email) (URL) - 05 10 08 - 13:47


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.