El Parador

In El Parador was het feest deze week. Wij hebben daar een beetje van meegenoten. Vanmorgen waren we op de middeleeuwse markt. Allemaal stands met oude ambachten. Zelfgemaakt snoepgoed, zelfgemaakte zeep en parfum, brood en gebak, veel sieraden ook, en houten speelgoed. De marktlui allemaal in middeleeuwse kledij met pluishaar. Muzikanten over de markt, blazend op hoorn. Ponies waar een ritje op gemaakt kon worden (dat heeft Fran natuurlijk gedaan). We hebben er een tijd in het gras gezeten op een veldje, Fran heeft gevoetbald, churros gegeten, naar de muziek geluisterd, was leuk.

Tussen de middag naar huis gegaan om te eten en daarna heb ik ook nog even geslapen want ik ben nog steeds niet helemaal bi. Fran maakte me na een uur wakker, hij had heel lief gespeeld en hij had twee mooie tekeningen voor me gemaakt ondertussen. Zo merk je wel dat hij groter wordt, hij kan rustig zelf een tijd zonder 'toezicht' zoet zijn zonder meteen het huis af te breken, hij weet inmiddels wat ie wel en wat ie niet kan maken.

's Middags gingen we weer naar El Parador met Miek, maar daar waren ze inmiddels de markt aan het afbreken vanwege de harde wind. Er was wel een optocht en dat was ook erg leuk om te zien. Allemaal in mooie feestkledij. Bovendien gooiden ze snoepjes vanaf de praalwagens dus Fran was helemaal aan de graai. De paarden van Manolo liepen ook mee, en daarvan had ik natuurlijk weer de meeste foto's zo bleek achteraf toen ik terugkeek. We aten nog een ijsje op een terrasje en toen over de gewone markt die wel was blijven staan weer terug naar de auto. Daar kwamen we de optocht nog een keer tegen...

Klinkt als een heerlijk dagje! Leuk he dat je merkt dat hij wat ouder wordt! Liefs!
ggk - 18 05 08 - 22:44

Die pop op foto 1! Geweldig. Al helemaal een Spaanse Prima Donna. Het leest als een heel lekker dagje. Zo eentje waarvan er dertien in een dozijn mogen zitten. ;-)
Dondersteen (URL) - 18 05 08 - 23:43

Het valt me ieder keer weer op hoeveel feesten ze wel niet hebben in Spanje. Vorig jaar in onze vakantie waren ook om de haverklap de winkels gesloten vanweg de een of andere feest. Maar wel leuk om te zien al die kindjes in prachtige feestkleren.
trieny (Email) (URL) - 20 05 08 - 08:25


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.