Coran

Als je weet dat ik 1.85 m ben, kun je wel zien dat dit paard enorm groot is. Een schofthoogte van 1.70 of zo. Ik ging weer eens paardrijden. Bij het clubje waar Fran ook rijdt. Gewoon om eens te kijken of het wat is voor mij. Ik ben nog niet overtuigd.

Het paard was heel braaf en heette Coran (heb ik weer). Hij had een hals als een telescoop. Eerst reden we 5 minuten naar beneden over een weggetje naar de buitenbak. Om buiten te rijden is het een leuk paard. Om een beetje dressuur te rijden weet ik het nog niet. Misschien ligt het aan mijn conditie, of had ik sporen en/of zweepje erbij moeten hebben. Maar om die lange hals een beetje rond te krijgen, en zijn achterhand er een beetje onder jeeminee! Als je die telescoophals gewoon lang laat en de teugels losjes, dan loopt hij wel aardig door, maar om hem een beetje rond te rijden en te ontspannen in de rug moest je zó ontzettend drijven om er een beetje vaart in te krijgen....En ik vind het dus gewoon niet leuk om alleen maar rondjes te rijden op een paard en daar verder niets mee te kunnen. Maar zoals ik al zei, misschien lag het wel aan mij en mijn conditie. Volgende keer zeker een zweepje mee. Ik had een kop als een tomaat toen ik eraf kwam.

Wel heel leuk om weer eens te rijden. Voor Fran werd er ook gauw een ponietje gezadeld en die mocht ook over het weggetje naar beneden rijden. Leuk! Opa en Oma waren hem opeens kwijt...was ie dus op de pony onderweg naar beneden naar de grote buitenbak...

En verders; tot na het weekend. Wij gaan een paar dagen kamperen met Opa en Oma vlakbij Granada. Zij gaan daarna terug naar het noorden en wij weer naar het zuiden, naar huis zondagavond.

Veel plezier dit weekend!
Ik denk dat dat het probleem is voor Iris. Een ritje op een paard was er echt niet bij deze week. Ik denk dat de manegeeigenaar haar niet helemaal fair behandelt hoor. Haar vriendin mocht wel rijden, dus werd Iris nukkig…..en echt keihard werken van half acht tot half zes. Nou ja ze heeft er van geleerd denk ik. Paardrijden is leuk voor de hobby.
trieny (Email) (URL) - 25 04 08 - 11:09

Aan het begin dacht ik je rijdt toch wel vaker paard? Ik begrijp dat het aan de manier waarop lig. Fijne dagen
Hanscke (Email) (URL) - 25 04 08 - 15:04

He leuk dat je weer gereden hebt! Dat is inderdaad een grote, en als het zo’n slungel is zijn ze moeilijk aan elkaar te rijden, voordat je dan wat kan dressuren, ligt dus niet alleen aan jou, is gewoon niet het paard voor jou. Maar gewoon blijven rijden! Liefs!
ggk - 25 04 08 - 16:47

Nou ik kan me voorstellen dat je ook wel wat wil kunnen doen met een paard. Dat is de reden waarom ik twijfel met Nas. Hij is best moeilijk met dressuur en zonder les gaat dat voor mij gewoon niet echt leuk zijn dan….
Hahaha dat Fran ook even zegt dat hij ook mag rijden hihihi
XxX
Jasty (Email) (URL) - 25 04 08 - 18:58

Geen filmpje beschikbaar zeker? Was ik al bang voor… ;-)
Dondersteen (URL) - 25 04 08 - 21:48

Oh, Granada… wat heb ik daar zalige vakantieherinneringen aan… zucht.
Puur Kaat (URL) - 26 04 08 - 20:01

Brrrr. eng hoor zo’n groot paard… ennuh? sjans? mét al je waterpokken???? hihi
Drop
drop (Email) - 27 04 08 - 20:02


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.