drukmetnix

'Hebben we veel verkocht de afgelopen maand?' De baas kwam thuis van een werkreis. 'Mwàà', zei ik, 'ik zal eens kijken'. Voor mijn gevoel was het heel rustig geweest. Bleek dat we best aardig wat meer dan vorig jaar verkocht hadden.

Thuis is het nu meer andersom, geen 'omzet' en toch tijd tekort. Ik ben Joost Zwagerman; 'De buitenvrouw' aan het lezen, maar dat schiet niet echt op. Nintendo aan het spelen want Fran is verslaafd en ik moet nieuwe werelden bereiken en moeilijke passages voor hem doen. Ik kom niet aan loggen toe. Of aan 'huis schoonmaken'.  Of aan 'ik weet eigenlijk niet wat ik 's middags eigenlijk altijd doe'. Beetje spelen, tekenen, knutselen, even naar buiten.

We gaan thee te drinken als ik uit het werk kom. (Hahaha thee drinken als ik uit het werk kom!!! Net als vroeger..)) En dan zitten met een borrel/wijntje voor het eten. En dan koffie drinken na het eten (maar dat drink ik niet) en daarna nog maar wat zitten met een borrel of een wijntje voor het slapen gaan. Drinkmomenten...daar ben ik druk mee, kom ik nu net achter....Normaal doe ik dat allemaal nooit. Dan drink ik wat als ik dorst heb. Voornamelijk bij het eten en verder af en toe een teug, meestal water, tussendoor.

Vanmiddag wil ik met Fran een kaart gaan kopen voor zijn vaders verjaardag, en hem een tekening laten maken. We hebben nog niets van hem gehoord sinds hij in verweggistan zit, maar hij is over een week wel jarig. Fran kan het zelf nog niet, contacten bijhouden, maar als het niet van zijn vader komt, zal het van Fran moeten komen (en nu dus van mij). Ik heb het gevoel dat ik dat nu nog even niet zomaar op zijn beloop moet laten. Waarom? Omdat Fran nog klein is en later misschien spijt zou hebben dat het contact met zijn vader niet gestimuleerd is / versloft is, terwijl hij het (dan) misschien wel belangrijk vindt? Dat hij weet dat het aan hém niet gelegen heeft..of zo..

Hahaha je drinkt wat af ;-) Maar gezellig toch lekker zoveel om handen, tenminste het zijn vooral leuke dingen en dat scheelt.
Goed hoor dat je het contact stimleerd!!!
XxX
Jasty (Email) (URL) - 09 04 08 - 13:38

Wat het laatste deel van je logje betreft: daarin heb je helemaal gelijk. Belangrijk is dat Fran hoe dan ook, af en toe contact met zijn vader heeft, hij is inderdaad te klein om het zelf uit te zoeken. Jij kijkt er precies zo tegenaan, als ik het deed destijds o:) Mijn zonen hebben me nooit iets kwalijk genomen. En dat is een heel goed gevoel…
Marieke (URL) - 09 04 08 - 13:53

Ik begrijp de gevoelend van jouw moeder heel goed. Jij bent haar kind tenslotte. Maar het is heel fijn dat jouw boosheid jou niet in de weg gaat zitten als het om Fran gaat. Ik vind dat je het prima doet. Ondanks jouw pijn steun je Fran en ben je er voor hem. En dat is belangrijk. *** kan je niks verwijten…en dat is ook mooi meegenomen o:) Heel veel moed en sterkte …
Marieke (URL) - 09 04 08 - 14:57

@Marieke; *** verwijt me evengoed wel vanalles, maar dat moet ie zelf maar weten.
Carola - 09 04 08 - 16:38

Koffie is vies hè!!! Ben het met de rest ook helemaal eens. Al die drink momenten zijn natuurlijk ook lekker even momenten voor jezelf. Koester ze en geniet nooit met mate. Zoenen aan Frans en Wil
Mrie
mrie (URL) - 09 04 08 - 18:10

Lig er niet van wakker…Dat is slecht voor je gezondheid.
Marieke (URL) - 09 04 08 - 18:12

Contact altijd stimuleren denk ik
Kan Fran je later nooit verwijten dat jij hem zijn vader afgepakt hebt.
Hoe is het met jou ,beetje rust in de tent???
Liefs
Paula - 09 04 08 - 18:40

Ik heb op dit moment een drinkmoment. Koffie. En dat is niet mijn eerste koffiemoment van deze dag…
Ik vind dat je het goed doet met Fran en z’n vader. Je denkt er goed over na en neemt dan beslissingen. Heel goed!
Dondersteen (URL) - 09 04 08 - 20:52

Je hebt gelijk, valt jou later niks te verwijten!! Lekker, he, zo’n drinkmoment! :D
Hennyy (Email) - 09 04 08 - 21:02

Wat denk je, komt hij wel terug?
Hanscke (Email) (URL) - 09 04 08 - 22:05

Zoiets ja, in ieder geval is hij te jong om zelf te kiezen dus is het heel belangrijk dat jij stimuleert, kiezen kan hij later wel …. KUS.
Merlijn (Email) (URL) - 09 04 08 - 22:52

Heel goed van je Fran te helpen contact te houden, moeilijk ook maar je kunt jezelf nooit verwijten dat je niet je best hebt gedaan. Denk aan je ! Liefs!
ggk - 09 04 08 - 23:38

Hee, alles goed hier?
Hennyy (Email) - 13 04 08 - 09:06

Moeilijke keuze. Ik zou in ieder geval handelen vanuit de behoefte van je zoontje. Da’s toch het belangrijkste.
Puur Kaat (URL) - 13 04 08 - 12:24


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.