wisselend bewolkt

Wat regen vandaag, maar ook wat zon. Letterlijk en figuurlijk.

Heb op de Jaca gereden. Hij wilde zich weer op de grond storten toen ik het zadel vast had gemaakt. Nu zag Juan het ook (die was zo ongelovig..). Verder ging het redelijk. Rechtsom loopt ie mooi na een tijdje losrijden, linksom loopt ie almaar met zijn hoofd omhoog te koekeloeren of ie niet ergens van kan schrikken of zo. Niet erg goed voor mijn zelfvertrouwen dit paard. Schiet voor geen meter op met hem. Hij reageert alleen goed als je een paar keer flink de zweep erover haalt, en daar heb ik een hekel aan, maar anders neemt ie echt de hele tijd een loopje met je. En hij kan zo mooi lopen, de oet.

Fran heeft met het toetsen bord geklooid, nu zijn de lettertekens op een andere plaats en ik weet nog niet hoe ik dat weer goed moet zetten, ik zoek me een ongeluk iedere keer..

Vanmiddag op de bank gehangen, middagfilm gekeken met Arnold Schw., en de haard gebrand.

Morgenochtend is er concours in Almeria, wil gaan kijken, maar er is veel regen voorspeld. Ik hou het er maar op dat het Almeria is en dat daar de regen van de weersberichten eigenlijk nooit zo erg aankomt.

Morgenmiddag gaan we naar Ana (is niet zwanger zoals ik dacht..) en Fredo. En verder ga ik vandaag weer vroeg naar bed want vannacht niet denderend geslapen, werd er om drie uur uitgetrommeld om de deur voor BBc open te doen die had zijn sleutel laten liggen ergens en kon daarna de slaap niet weer vatten tot een uur of 5 of zo.