Goed

Meteen na het werk richting Parque Natural Cabo de Gata, San Jose gisteren. Dát is nou waarom ik na bijna veertien jaar hier in Zuid Spanje nog steeds een doorlopend vakantie-gevoel heb. Zulke dingen. Tot half drie aan het werk. (nou ja werk, er was niet veel te doen) en verder de hele middag en avond met de billen in het zand, tussen de bergen/rotsen. Cactussen en Pitas. 

Beetje door de golven springen als een dolfijn. Hout sprokkelen, vuurtje maken, kippepootjes erop, tinto de verano in het (Hema-)glaasje, hamburger en slaatje op het (Hema-)bordje.

Oma witgesmeerd met factor 50. Fran die komt vertellen dat hij een krab heeft gezien samen met Opa en daarbij zijn armen wijd houdt; 'Zó groot' en Opa lacht en verklapt dat ie wel een centimeter of vier was. Sappige koude watermeloen en kersen.

Fran met duikbrilletje en schepnet vissen vangen voor op het vuurtje. Bruine billetjes net boven het water uit terwijl hij door zijn brilletje naar beneden kijkt en vissen zoekt.  De zon die prikt. Likkoekies en chocolade rozijntjes..

De zon die langzaam achter de bergen zakt. Mooi licht. Nog een keer zwemmen. Fran afdouchen met flessewater voor het geval hij onderweg in slaap valt en daarna zo in bed gekieperd moet worden..

Op de terugweg de nevelige oranje rode lucht achter de bergen en een lekker ijsje..

Hier krijg je zeker een vakantie gevoel van. En vooral als het dan rustig is op werk heb je toch eigenlijk een heel luxe leven!
XxX
Jasty (Email) (URL) - 20 07 07 - 17:47

zucht…
Had ik al verteld dat het regende hier? :-\
gehannes (Email) (URL) - 20 07 07 - 21:03

OOooooooohhhhhhh!!!
Dondersteen (URL) - 21 07 07 - 07:58

Zucht, soms vraag ik me af waarom ik toch hier blijf.
Renesmurf (URL) - 22 07 07 - 00:48

Alleen maar regen hier vandaag … Al dat eten, als dat zo doorgaat is er steeds meer zand nodig voor die billen … ?? ;-)
Merlijn (URL) - 22 07 07 - 15:42


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.