V. del Carmen

Drie uur heen, drie uur terug. Even naar Alicante Pa en ma van het vliegtuig gehaald. Ze zijn er weer. Goede reis gehad, nu uitrusten van alle emoties en het regelwerk van het overlijden van Oma.

Fran was helemaal opgewonden dat ze er weer waren. En hij was moe van drie dagen heel laat naar bed ivm kermis hier een straat verderop. Vindt ie geweldig. Vooral de botsauto's waar hij dit jaar voor het eerst in mocht. Had je zijn kop moeten zien hahaha. Maar ook de kersmis begint hier pas om half tien 's avonds....dus erg laat voor het jochie die normaal op een 'Nederlandse tijd' naar bed gaat.

Opa en Oma zijn even naar het strand want vandaag 'laten ze onze maagd uit' om het maar even oneerbiedig te zeggen. Wij hebben feest ter ere van de virgen del Carmen en die heeft met de zee te maken. Dus het standbeeld wat normaal in de kerk staat, zetten ze vandaag op een boot en dan varen ze een stukje op zee en dan wordt ze ingehaald met bloemen in Roquetas alwaar ze volgende week tijdens de feesten weer op een boot gezet wordt terug naar Aguadulce. En allerlei boten varen erachteraan. Eerst is er een openlucht mis in de haven en daarna gaan ze het water op. Op het strand wordt er op een paar plaatsen vuurwerk afgestoken als ze langs komt. Het is leuk om te zien. Maar Fran is van vermoeidheid ingestort en ligt op bed dus ik blijf thuis.

hehe, wat een gedoe met die maagd.
Ze zullen het wel leuk vinden denk ik.
Renesmurf (URL) - 15 07 07 - 21:43

Wel leuk dat hij zo laat mag van jullie. En ik had dat gezicht inderdaad wel willen zien toen hij in de botsauto’s mocht!!
XxX
Jasty (Email) (URL) - 16 07 07 - 12:54

Botsauto’s, welk kind vindt dat nou niet leuk? (oké, ze zullen er wel zijn). Een hoop gesleep met een maagd en dat elk jaar weer? Telkens weer de zee op met een paar ruwe zeebonken! Zeker weten dat ze nog maagd is .. ? ;-)
Merlijn (URL) - 16 07 07 - 19:06

Als ze maar goed opletten dat Carmen wel Virgin bijft met die uitstapjes van haar…...

ot: Helaas, ik dacht dat ik niet welkom was dus was maar gaan varen :)
Penguin (URL) - 16 07 07 - 19:46


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.