zon zee strand

Met de boot langs de kust van Roquetas/Aguadulce voeren we gisteren morgen. Ik had een extra dagje vrij genomen om met zus en zwager door te brengen. Fran ging ook lekker mee en niet naar de zomerschool. Er stond een behoorlijk windje en er waren golven. Maar wij hadden stevige magen....Het was lekker!

En daarna weer naar het strand, van Roquetas dit keer. Zondag waren we ook naar het strand geweest, met een barbeknoei bij het langzaam ondergaan van de zon. Heerlijk, geen kwallen, weinig wind, helemaal goed.

Maandag heb ik gewoon gewerkt en daarna met Fran naar het ziekenhuis om naar zijn voeten te laten kijken, hij krijgt nieuwe steunzooltjes, hij staat naar binnen met zijn voeten/enkels (platvoeten) en daarvoor moesten we daarna ook naar de 'steunzolen-maker' in Vicar. We waren de hele middag zoet.

Onderwijl kregen we het telefoontje dat Opa en Oma zondag weer terugkomen. Leuk!

Vandaag zijn we een beetje verbrand. Eerst de boot en toen het strand was blijkbaar toch een beetje veel. Fran viel op de terugweg naar huis als een blok in slaap. We moesten stoppen voor een zebrapad en daar stak een dun oud mager heertje de weg over, achter een kinderwagen. Ik zag meteen wie het was. Ik ken dat heertje van lang geleden (10 jaar of zo), een kennis van mijn oude baas. Hij zag en herkende, zwaaide en wees glunderend naar de kinderwagen. Helemaal de trotse overgrootvader. Mooi!

Ja maar een dag op een boot is natuurlijk wel weer superleuk. Die zal als een roos geslapen hebben.
Duurd het lang voor je de nieuwe zooltjes krijgt of kreeg je ze gelijk weer mee?
XxX
Jasty (Email) (URL) - 11 07 07 - 12:58

Als ik nu ga rijden, dan kan ik vrijdagochtend vroeg daar zijn. Komt dat uit? :)
Penguin (URL) - 11 07 07 - 17:04

Zalig… ik voel de zeewind!
Puur Kaat (URL) - 11 07 07 - 19:04

@Pen; Ja hoor. Ik zorg voor biertjes en gambas, jij voor kaneelkussentjes en rookworsten?
Carola - 11 07 07 - 19:09

Wat een geweldige boot-foto!
Dondersteen (URL) - 11 07 07 - 19:23

Goh, verbranden, dat lijkt hier momenteel onmogelijk!
Renesmurf (URL) - 11 07 07 - 20:41


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.