boos

We zijn niet gaan zwemmen ivm Fran zijn 'rare ogen'. We gaan niet meer, eens kijken of het snel overgaat, dan weten we dus dat dat het was. Jammer wel, hij ging net zo lekker. En ik ook wel. Moet ik het hem zelf maar leren, in zee. Hij kan al boven blijven en vooruit komen. Dus nu even hard aan 'de techniek' werken ahum..

Er was theater op school vanavond. Opgevoerd door de kinderen van de hoogste klassen. Leuk voor Fran. Met piraten, dus altijd goed! En van gisteren was er zoveel gebak, cake en ander vreetwerk over dat er voor vanavond ook zat was voor iedereen.

Wat nog meer vandaag? Een Nederlandse collega gaat naar een andere stek en mailde dat hij me zou missen -Telefonicamente- Dat vond ik wel erg lief. We hebben namelijk altijd lol over de telefoon. En -vrolijke recht voor zijn raap-mensen fleuren je dag op, echt wel. Man, gewoon even een paar minuten echt lekker lachen dat is heel veel waard hoor! Zo heb ik nog een paar leuke telefoon-collega's, dat maakt het werk veel leuker toch. Dat je zo af en toe zowat onder de tafel ligt en écht nix meer kan zeggen van het lachen. Als ik mensen bel die geld schuldig zijn (een van mijn taken) probeer ik het ook altijd vrolijk te brengen. Dat stemt hen ook vrolijker en eerder bereidt om te betalen..

Maar er zijn ook echt wel taarten die je wel kan schieten over de telefoon. Mensen die overal moeilijk over doen. Ik doe ook wel eens lelijk over de telefoon hoor, als ze blaffen aan de andere kant. Dan word ik boos. Ik heb wel eens gezegd; 'Dat had best aardiger gekund'. Haha. Toen was het even stil. Als bazen van een ander bedrijf denken dat ze over mij ook baasje kunnen spelen, dan krijg je dat, dan gaan alle haren overeind. Al wist ik toen helemaal niet dat het de hoge baas van een zuster bedrijf was. Ik zei later tegen de secretaresse; 'en zeg maar tegen je collega dat we zo echt niet geinteresseerd zijn' en toen piepte ze; 'dat was de baas' hahaha. Hij zal tegen haar dus ook wel tekeer gaan..

En er was eens een klant die boos beweerde dat hij gebeld had om iets te bestellen en of dat niet eens een twee drie gebracht kon worden...Ik wist zeker van niet (en hij ook) dus ik zei gewoon dat dat nog helemaal niet besteld was en dat het bij deze genoteerd was en dat we het zo spoedig mogelijk zouden komen brengen. Ijzig koel, maar met vuurschietende ogen. Mijn collega zei dat ik me niet zo moest laten kennen dat het een goeie klant was en dat je die gewoon gelijk geeft. HA! Hij wist heel goed dat hij fout zat want sindsdien strooit hij complimenten iedere keer dat hij komt of als ik iets ga brengen, op het slijmerige af. Hij heeft me zelfs uitgenodigd om te komen lunchen. Maar ik luns niet met zukke mannegies...

Wat voor kronkels heb ik vandaag in 's hemelsnaam gemaakt dat ik hier op terecht kwam???!! Ik ben niet zo gauw boos dus als het gebeurt dan herinner ik me dat later nog wel. Zo heb ik mijn collega Jacinto wel eens echt kwaad gezegd dat als ik de baas was geweest dat hij dan nu op staande voet ontslagen zou zijn. Hij heeft het er nog steeds over. Dan zegt ie; 'Maar als het aan jou lag dan was ik hier allang niet meer' hahaha.

Gemeend en terecht boos zijn dwingt een soort van respect af, geloof ik, nu ik er zo eens over nadenk...hmm

Jij bewijst het; altijd aardig zijn is niet altijd goed. Ik moest daar notabene jaren voor in therapie! :-)
Dondersteen (URL) - 01 06 07 - 11:45

Af en toe op je strepen gaan staan is zo gek nog niet!
Puur Kaat (URL) - 01 06 07 - 12:23

Een goeie hond laat af en toe zijn tanden zien…..
Kus Pa
Digitalist (URL) - 01 06 07 - 18:31

Ik wist ‘t, je hebt haar op je tanden … Whahahahaaa… Kusje.
Merlijn (URL) - 01 06 07 - 20:16

Ik zag wel eens mensen zwemmen met een zwembril, of duikbril, misschien is dat een tip.

En ik vind dat je altijd netjes moet zijn aan de telefoon, daar kom je het verst mee.
Anderen terrecht zetten is overigens netjes.
Renesmurf (URL) - 01 06 07 - 22:34


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.