mix

Gisteren waren we in Cala El Barronal, San Jose. In de morgen was het erg lekker maar het ging steeds harder waaien tot we uiteindelijk zowat gezandstraald werden.

Vandaag waait het weer, maar moesten we toch werken dus geen last van gehad. Behalve dan dat het hele huis vol stoft, en het erg bevorderlijk is voor mijn hooikoorts.

Verder gaat de zomerschool definitief niet door. Opa en Oma komen een maand als alles goed gaat en dan houden we nog acht weken over... Ik heb besloten dat ik iedere maandag en vrijdag vrij ga nemen gedurende 8 weken. (Dat is samen drie weken). We gaan toch niet weg, of misschien alleen een paar dagen en in de zomer werk ik maar tot half drie dus dan ben ik drie lange ochtenden weg per week en die neemt Babacar voor zijn rekening. Tenminste als de baas het er mee eens is, moet het nog even overleggen. (Was een goed idee Miek!).

Het jochie is niet zo erg lekker. Al een tijdje eigenlijk, niet dat hij koorts heeft of zo, maar hij is vervelend en moe en heeft dikke ogen. Ik vraag me toch af of het soms van het zwembad komt. Nou ja, nog twee lessen en dan wordt het zwembad verbouwd. In juli zijn er pas weer zwemlessen en die zijn dan iedere dag, ik denk niet dat we ons daar aan wagen...Nu ligt ie in ieder geval na een boze bui uitgevloerd te snurken op de bank..

Jeetje wat vervelend dat de zomerschool niet doorgaat. Gelukkig valt het op te lossen!!!
XxX
Jasty (Email) (URL) - 28 05 07 - 19:00

Het is jammer dat het zo moet, maar je lost het toch prima op zo.
En als je je er op instelt is het zo erg nog niet.
Renesmurf (URL) - 28 05 07 - 23:39

Prima oplossing…voor een wel vervelend probleem :?
Veel sterkte met de kleine man…hopp dat ie zich gauw beter voelt!!
X
Sjiraffe (Email) (URL) - 29 05 07 - 10:13

fijn dat je het zo kan oplossen!
Heeft Fran niet ook last van hooikoorts? Is toch erfelijk? Zwembad kan natuurlijk ook, maar daar kom je dan wel achter als hij een poosje niet zwemt.
trieny (URL) - 29 05 07 - 14:13

@Trieny; Heb ik ook aan gedacht. Misschien wel, maar dan is dat nu plots de laatste paar weken… eerst maar eens kijken of het overgaat als hij niet zwemt in t chloorbad…
Carola - 29 05 07 - 14:22

Dikke ogen is vaak een reactie op te veel cloor ,de concentratie
is dan te hoog
Dit geeft ook vaak jeuk aan armen en benen
Kan ook een allergie zijn
Liefs paula
paula - 29 05 07 - 18:32

Carool zie mail.
Kus
Oma - 29 05 07 - 20:13

Jammer van die zomerschool. Geef hem maar een kusje op de ogen!
Peerhonderd (Email) (URL) - 29 05 07 - 21:25


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.