afscheid 3x

 

1/ 'Hoe nemen ze nu de auto mee in het vliegtuig?' vroeg Fran vanmorgen toen we Daniel en Ans uitzwaaiden. Het zit er al weer op, het bezoek. Jammer want het was erg leuk. Moeten ze vaker doen!!!

2/ Achter ons huis loopt een steeg en aan de andere kant van de steeg is een flat van drie hoog. Daarin zit een winkeltje wat snoep en 'eerste levensbehoeften' verkoopt, brood, melk, eieren...De laatste maanden zat er in de steeg heel veel tuig, van vroeg in de middag tot diep in de nacht. Blowen, bierflessen kapot gooien in de steeg, nog meer blowen, en ander spul gebruiken. Ik heb, net als andere buren verschillende keren de politie gebeld. Voorheen speelden er altijd kinderen in de steeg, maar niemand durfde zijn kind daar nog te laten lopen. Wij dachten te zien vanuit ons keukenraam dat die lui ook drugs verhandelden.

Maar zij verhandelden het niet, of misschien verhandelden zij het dóór, maar nu blijkt dat er in het snoepwinkeltje drugs verkocht werd, het meisje van de winkel zit inmiddels in de nor en de winkel is dicht. We moeten iets verder lopen voor een broodje maar we hebben gelukkig afscheid genomen van die rare lui in de steeg. Sindsdien zijn ze hier niet meer gesignaleerd, en de kindjes spelen weer buiten.

3/ Tot slot is er morgen nog een heel moeilijk afscheid.Wij zullen in gedachte de hele dag bij mijn zus en haar man zijn en we wensen ze heel héél veel sterkte.

Waaruit maar weer blijkt, soms is het goed om afscheid te nemen (wordt de wereld er zelfs veiliger door) en soms is het gewoonweg verdrietig. En ook al hoort het bij het leven, leuk is anders.
Dondersteen (URL) - 23 05 07 - 21:05

1. Gaat altijd te snel zo’n bezoek;
2. Gelukkig maar…
3. ik wens ze ook veel sterkte!
ggk - 23 05 07 - 21:21

Ik vreesde al ( al weken tellend) dat t met je zus te maken had.
dat is vreselijk ! Ik wens jou n je ouders, naast vooral je zus en man, heel veel sterkte en dring an dat ze vooral hun hart volgen met het werkelijke afscheid. Alles kan in NL wat dat betreft Laat ze het alsjeblieft zo lang mogelijk bij zich houden… letterlijk, z emoet het de rest van haar leven nog missen !...mail me als ik wat voor je, of hen kan doen.
toitoitoi !!!! ( wat is die afstand dat kl*terig he? )
haal mijn reactie maar even weg als jem gelezen hebt .
gehannes (Email) (URL) - 23 05 07 - 22:34

Sommige afscheid is opeens geweest voor je er erg in hebt, en soms kijk je er best naar uit.
Maar het is altijd wat.
Renesmurf (URL) - 23 05 07 - 23:18

@gehannes; Als je t niet erg vindt laat ik m staan, vind m erg lief, kan zus m ook lezen, later
Carola - 24 05 07 - 01:43

is prima * smak*
gehannes (Email) (URL) - 24 05 07 - 09:24

ach ik was alweer te lang niet bij je gweest. Wat een verdrietig nieuws. Sterkte voor je zu en man maar ook voor jou en je ouders.
liefs Trieny
trieny (URL) - 25 05 07 - 10:50


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.