zaterdag

Er wordt al een dik uur getoeterd en er is vuurwerk zoals we niet eens met nieuwjaar hebben. Mooi siervuurwerk. Er zal wel iets met voetbal zijn..

Wij komen net van het strand in San Jose. Het waaide behoorlijk maar het was toch wel erg lekker. We hebben een steenuiltje gezien op een pitaca, dat was al weer even geleden. En we zijn op het strand gebleven tot de zon onderging. Nou ja, achter de berg verdween..heerlijk.

Vanmorgen nadat ik hier schoongemaakt had, heb ik de mannen naar het park gestuurd en ben ik twee uur onder zeil geweest. Bij geslapen. Was even nodig. Gisteren weer een schrik-bericht, nu van een ander. Even afwachten maar en hopen dat het meevalt.. 

Toen de mannen terug kwamen hebben we gegeten en daarna zijn Fran en ik naar San Jose gereden, we waren nog niet bij de grote weg of hij sliep al, helemaal tot we bij het strand waren (een uur). Waarom wij een uur naar het strand rijden als we het strand voor de deur hebben? Nou daarom!

Heb gisteren Fran helemaal kaal geschoren met de tondeuse. Het k-ding. Hij schoor soms wel en soms niet, (meestal niet) een half uur om dat kleine koppie te knippen. En toen was ik zo woest dat alles maar dan ook alles er nu af is. Hoeft ie tenminste voorlopig niet weer hahaha. Zo kaal is hij nog nooit geweest. Vandaag zijn schedel bijgekleurd in de zon, daar was ie wat blanker dan de rest. Naar het strand met factor 50 op zijn bol....

prachtig, prachtig.
mir - 19 05 07 - 22:58

Ziet er heel Australisch uit, dat strand. Heerlijk. Ik kan me best voorstellen dat je daar graag voor omrijdt.
Dondersteen (URL) - 19 05 07 - 23:49

Soms is het ook wel leuk een beetje een andere omgeving en autorijden hoeft toch niet erg te zijn
Ik wou net zeggen die moet je goed insmeren, factor 50 zou dat goed moeten doen ja!
XxX
Jasty (Email) (URL) - 20 05 07 - 18:07


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.