???

1 dag na de vergadering op school is er opeens wél een ruimte die aangepast gaat worden en als eetzaal gaat dienen in de nieuwe school: En de offerte is zelfs al aangevraagd aan het cateringbedrijf voor het nieuwe seizoen, in het nieuwe gebouw.

Nu de zomerschool nog...

Verdient die directeur dan wel zoveel dat hij zich het kan permitteren om 3 maand met een biertje in hand op het strand te liggen?
Hanscke (Email) (URL) - 16 05 07 - 20:33

@Hanscke; tja, die drie maanden loopt zijn salaris gewoon door, en het strand ligt hier voor de deur, het kost niets om daar te komen dus ik neem aan van wel…
Nu kwam men met het idee dat de school niet ‘van de directeur’ is maar van de gemeente, die daar dus ook vanalles in te zeggen heeft, en gaan we op die manier proberen toch zomerschool te krijgen, dan maar via de burgemeester haha
Carola - 16 05 07 - 21:10

Ik zeg maar zo een goed begin is het halve werk. Want eerlijk gezegd lijkt het me een heel karwei al die kleintjes over straat als er geen voor en na schoolse opvang bijzit.
Hopelijk gaat het allemaal lukken
XxX
Jasty (Email) (URL) - 16 05 07 - 22:15

Komt goed, ik weet ‘t zeker…
Puur Kaat (URL) - 16 05 07 - 22:24

Hopelijk wil de burgemeester niet naast de directeur op het strand liggen ….
Merlijn (URL) - 16 05 07 - 22:30

die zomerschool komt er ook, vást wel, als zoveel ouders dat willen moet er een weg te vinden zijn.
Drop
drop - 19 05 07 - 21:19


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.