Kipjes

Een week of zo geleden schreef ik over verkouden kippen. Nou, die kipjes zijn nog niet zo lang bij die familie. In de zomervakantie heeft de paps van de familie een kippenhok getimmerd (kwam hem tegen met een bloederige wond bovenop zijn hoofd..'wat heb jij dan gedaan?' 'kippenhok gebouwd..$%&&R$"$&') en daar hebben ze wat kipjes en kalkoenen in gekocht (voor de kerst). Wie gaat die dan om zeep helpen paps? De bij hen inwonende Oma (van 87) gaat dat doen, en paps gaat ze vasthouden (de kip, niet oma)(ik hoop dat ze goed kan richten..)

Nu ontdekte de mams van de familie laatst dat de kipjes verkouden waren en is de hele familie ingeent ivm 'de kippengriep'. Mams wilde graag kipjes, maar paps is van de kippenrenschoonmakerij (op zijn enige vrije dag). Van de week dacht mams dat het wel weer aardig ging met de verkoudheid maar dat de kipjes wat depressief werden in het kippenhok en heeft ze toen maar losgelaten over de hele patio. Dus nu is de hele patio voor pa op zondag hahaha leuk kipjes...

Arme pa :D Nu weet ik weer waarom mijn vader geen hond wil :-) Hij was altijd de gene die hem uit moest laten, terwijl het in feite de hond van mijn moeder was ;-)
Rose (URL) - 06 11 05 - 16:21

Ik zie helemaal voor me hoe jij, in het verre Spanje, ontzettend genoten hebt van de actie van je moeder. Sorry Digitalist. Het spijt me echt. Maar het is wel een geweldig verhaal. Vooral ook het stukje van de bouwschade op het hoofd. :)
dondersteen - 06 11 05 - 19:49