Vanalles

Vierenvijftig baantjes gezwommen gisteren, toen was ik op, en toen was het klasje van Fran ook klaar gelukkig. Fran riep na een half uur al over drie banen heen naar zijn moeder; 'Mama, ik wil niet meer, Fran moe!'. Maar hij hield het toch nog vol..

Morgen de auto APK laten keuren. Je brengt hem hier niet naar een garage maar naar een speciaal keurstation en als er iets niet goed is moet je dus daarna naar de garage en binnen 14 dagen weer laten keuren, rompslomp dus. Duimen jullie dat ie d'r in een keer doorkomt?

Woensdag krijgen we bezoek uit Nld; leuk!!! Vanmiddag boodschappen gedaan, het is nog steeds een beetje petweer. Morgen zou het gaan regenen en zondag gaat de zon weer schijnen. Ik ga dus morgen de auto laten keuren, kasten kijken in Almeria en het huis poetsen en zondag naar San Jose. Morgen stuur ik Fran met Babacar op 'mannendag'. Naar het park én een cadeautje voor moederdag kopen want dat is het as zondag hier.

Ik kreeg vandaag ook al een moederdagcadeautje, Fran had het op schoolgemaakt en kon het geheim niet nóg langer bewaren. Hij riep de hele week al dat hij een geheim had. En dat het een bloem was, van groene en gele klei maar dat hij dat niet mocht zeggen. Dusss ik had niets gehoord. Nu hangt ie op de koelkast te prijken want er zit een magneetje achterop de kleibloem. Prachtig, met een tekening, gevouwen als een cadeautje, en een vers wat hij heel mooi opgezegd heeft!!

Geweldig dat hij dat geheim zó goed heeft bewaard! Heb je geen foto van het kunstwerk? Hier gaat het regenen vanaf maandag, op mijn verjaardag notabene. Komt het even goed uit dat ik het a.s. zondag al vier zeg! ;-)
Dondersteen (URL) - 04 05 07 - 22:59

ik zal duimen hoor!
Dat het bij jullie zo nat is…..
Hier is het alsmaar Spaans heet de laatste weken!
Peerhonderd (Email) (URL) - 04 05 07 - 23:02

Ik zal duimen dat het in een keer goed gaat!
Dan heb je een leuke moederdag.
Renesmurf (URL) - 05 05 07 - 01:07

En goedgekeurd?
ggk - 05 05 07 - 09:09

Zo dat zijn flink wat banen… ik doe er meestal zo dertig en dat is iets meer dan een half uur zwemmen..
Jeetje en inderdaad wat een gedoe met de keuring, ik duim zeker dat je auto er in een keer door is
Oh en wat gaaf dat moederdag kado!!
XxX
Jasty (Email) (URL) - 05 05 07 - 16:09

Wat is de lengte van het zwembad ,langzaam opbouwen hoor.
Wij doen ook deze zondag aan moederdag ,volgend weekend moet iedereen werken.
Wist niet dat ze daar in Spanje ook wat aan doen!!
Paula - 05 05 07 - 18:58

@Jasty/Paula; 25 meter 54 banen 50 minuten dus 1350 m/50 min.
Carola - 05 05 07 - 19:59


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.