Zwemles

Vandaag naar peuterzwemmen geweest met Fran. In El Parador was het vol, in Vicar zijn we maar met 2 peuters..Maar het is wel leuk. En hij gaat er vast wel wat van van leren want ze doen het erg goed. Leuke oefeningen. Voor de armen en de benen. Nu alleen nog op de manier die ze zelf willen, als ze maar vooruit komen. Want ze moeten dingen die op het water drijven gaan halen en zo. Soms met een plankje in de hand, of liggend op een plankje alleen de handen gebruiken. Ook onder dingen door zwemmen (lastig met die grote vleugels maar Fran is heel niet bang om zijn hoofd onder water te doen).

Toen we thuis kwamen was Fran moe zei hij, zomaar uit zichzelf! En er zat een jonge kater op de patio te miauwen, die is met ons mee naar binnen gegaan en Fran heeft hem van hot naar her gesleept. Helemaal de trap op. Kat vond alles best, liep al maar te spinnen. Maar toen hij al te veel belangstelling kreeg voor de cavia en die nerveus begon te doen heb ik hem eruit gezet. Toch wel leuk, hoop dat ie nog eens terug komt, hij zag er goed gezond uit, lekker rond, mooie vacht, en heel erg lief/aanhalig. Sinds 20 oktober moeten alle honden poezen en fretten hier gechipped zijn. Is dat in Nld ook zo?

Hier nog geen last van chips, alleen in de snoepla en in m’n PC… :-)
Merlijn (Email) (URL) - 31 10 05 - 21:40

Nee, dat is hier nog niet. Maar de geruchten bestaan al wel…
Rose (URL) - 01 11 05 - 12:57

Mooie kat inderdaad. Die kan er toch nog wel bij?
dondersteen - 01 11 05 - 18:30

Wat een scheetjes saampies. Mijn oudste kat is niet gechipt maar de jongste wel. Die moest omdat ie uit het asiel kwam, maar verder is het voor particulieren nog niet verplicht
WebLoes (URL) - 01 11 05 - 19:04

‘k heb géén idee, ik heb geen beesten meer. wat een lieffies op die foto
drop (Email) - 01 11 05 - 22:14

This site is a lot of fun very well designed.
meta (Email) (URL) - 18 03 06 - 15:51