SJose

Fran en ik, allebei nog wat verkouden, toch richting San Jose gereden vanmorgen. Blikjes vis mee voor tussen de middag, een kameel, een tijger, twee koeien en een varken voor Fran om mee te spelen. Emmer vergeten, shit, waar doen we dan de beestjes in die we vinden? Gelukkig... een klein bakje in de auto.

In Pozo de los Frailes even naar de winkel een vers stokbroodje halen voor tussen de middag. En wat aardbeiensnoepjes voor Fran. Vervolgens drukt hij zijn gezicht op borsthoogte tegen me aan waarna er een fel rood rondje op mijn witte t shirtje staat die de juiste plaats van de rechter tepel aan geeft. Nieuw t shirtje gekocht in San Jose....

Onderweg naar de Barronal een tor (beetje eng) en een rood wantsje gevangen. In het bakje mee naar het strand. Want beestjes die bewegen zijn veel leuker dan koeien, tijgers en kamelen van plastik. Er werd een huis gebouwd van stenen in het zand voor de tor en de wants. Die kropen daarin rond terwijl wij een beetje rondliepen, steeds meer uittrokken, foto's maakten, in het water gingen tot aan de knieen(want koud en kwalletjes), superman en spiderman speelden, een boekje lazen en ons broodje vis opaten (en de rest van het vreetwerk maar daar zal ik u niet mee vermoeien..).

Was het daar toch hartstikke lekker warm op het strand, en werd het een echte -met de blote billen in het warme zand-dag en waren de appeltjes rood gekleurd toen we halverwege de middag ons boeltje weer bij elkaar zochten!!!

(Overigens al die zon is niet bevorderlijk voor bonzende holtes in een verkouden hoofd dus gaan we vanavond vroeg naar bed ter compensatie, en wel NU! Truste!)

Klinkt goed, en ben blij dat ik daar ook geweest ben pas nog. Liefs!
ggk - 24 02 07 - 20:59

soms zijn tepels opvallende dingen, vooral als er een kleurtje bij komt, haha!
verder ook behoorlijk vermakelijk dus, slaap wel!
Renesmurf (URL) - 24 02 07 - 23:26

Allemaal leuk leuk leuk, maar wat doe je in het
koude water met een bonzend hoofd.
Zo worden jullie nooit echt beter!!
Warmen zoenen.
Oma - 25 02 07 - 00:04

Hi hi, die shirts kan je zo op de markt brengen.
Peerhonderd (Email) (URL) - 25 02 07 - 01:24

Je zou juist denken dat de zon je doet opknappen… nouja je hebt weer een nieuw shirt.
XxX
Jasty (Email) (URL) - 25 02 07 - 13:49


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.