bezoek!

(18.45 uur) Ben aan het koken, gevulde paprika's. Daar kan ik best even bij internetten. M. zit in het laatste avondzonnetje met een boek op het balkon.

Gisteren heb ik haar van het vliegveld gehaald, leuk leuk leuk! Ik had een half dagje vrij genomen. Dus konden we 's middags al een stukje langs het strand lopen en nadat we Fran opgehaald hadden, ook nog even naar boven naar Espejo de mar. Het was stralend weer.

Fran keek even de kat uit de boom maar was ook al gauw vertrouwd. En zij slaapt bij hem op de kamer dus dat is ook spannend. Vannacht om een uur of vier moest het licht aan, om te kijken of ze er wel echt lag..

Hij werd een paar keer wakker en had wat verhoging. Vandaag ging het goed maar tussen de middag wilde hij niet slapen dus hebben we hem om zes uur in bed gekieperd want hij zag wel een beetje scheel..

We waren naar San Jose vandaag, mooi, alleen het waaide nogal, dat was jammer want we hadden de bbq mee maar dat konden we echt wel vergeten. Mooi was het wel, en uiteindelijk aten we in een restaurantje in het dorp, ook lekker.

Veel plezier!
Is Fran nog niet helemaal beter?
kus
oma - 10 02 07 - 21:29

Heerlijk. Van het bezoek dan, niet van Fran. Hopen maar dat hij snel weer 100% is!
Dondersteen (URL) - 10 02 07 - 22:29

ja, wind kan ook vervelend zijn, en ziekte is altijd vervelend.
Renesmurf (URL) - 10 02 07 - 23:32

Ik heb een hekel aan wind. Behalve in de herfst een paar dagen
Hanscke (Email) (URL) - 12 02 07 - 14:06


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.