Rosa

Vandaag had ik een rose shirtje aan en Fran is op school met kleuren bezig. En ook met rose. En Rose in het spaans is 'rosa' (rossa). Ik oefen zelf ook geregeld de kleuren met hem in allebei de talen. Zo kan hij al heel overtuigend tegen een knalrode auto AZUL (blauw) zeggen en vandaag waren we daar ook mee bezig, met blauw en rood toen hij opeens naar mijn shirtje wees. Ja, zei ik, dat is rose, rosa. 'POLLA' (p˘jaa) riep Fran. Hahaha polla betekent 'lul'. Dus ik zeg: 'nee Fran, ROSA'. 'POLLA'... Nee Fran, polla is pito (piemel) en deze kleur is ROSA!

'POLLA' ik lag ondertussen in een deuk en Fran ook, al wist hij niet goed waarom. Nog een keer langzaam 'rroossaa'..het was even stil. De mond werd gevormd...'PITO' hahaha neemt ie me nou in de maling of niet?

Hahahaha Fran kwam zelf ook niet meer bij. 'ROSA' Fran, 'ROSA'! POLLA! RROOSSAA! ......FOLLA' (f˘jaa=neuk!) hahahahaha. We laten 'rose' nog maar even voor wat het is hahahaha

Misschien komt ie nu in de periode van de ‘vieze’ woorden… :-)
WebLoes (URL) - 28 10 05 - 10:11

Puta, Puta, Puta! (Schrijf je dat zo?) Een cursus vieze woorden Spaans. Wanneer is de volgende les?
Penguin (URL) - 28 10 05 - 16:14

Ben je klaar mee, hij leert vieze woorden. Dat wordt dus een dik spaans woordenboek aanschaffen. Of spreek je vloeiend spaans?
Linus (Email) (URL) - 28 10 05 - 19:39

@Linus; yep, zit hier al 12 jaar
Carola (URL) - 28 10 05 - 21:07