beter

Fran had het niet zo lekker de afgelopen drie dagen. Tussen de koortspieken door was hij het heertje maar als er dan een toesloeg...Dit was op eerste kerstdag tussen de middag, met een stuk kip in zijn wang, helemaal warm en helemaal moe...Er bestaan niet veel van zulke zielige foto's van hem.

We zijn drie dagen binnen geweest, de laatste koorts was gisterenmiddag, vannacht eindelijk weer eens goed geslapen en ook geen koorts vannacht en vanmorgen..dusss vandaag voor het eerst weer naar buiten een paar uurtjes, toch nog even genieten van het kinderkerstvertier in Almeria. Er was een kinderpretparkje opgezet met trampolines, springkussens, ze konden fietsen, skelteren, tekenen, laten smincken, ballonnenbloem laten maken etc etc. Fran is vooral binnen geweest, bij het verhaaltjes voorlezen, het tekenen, dansen en springkussen-hopsen, een beetje kalm aan weer beginnen, maar dit kon hij toch niet laten, hij wou perse in de elastieken hangen, als een 'parachuutman' zei hij. Hij vond het prachtig. 

Nou, dan alles maar inhalen met Oud en Nieuw! En die zielige foto heeft ook weer karakter hoor :)
Penguin (URL) - 26 12 06 - 16:22

Laat hem nog maar even in zijn kribbetje.
Wat een ziek kereltje.
Oma komt je in Jan. knuffelen.
liefs
Oma - 26 12 06 - 17:23

Wat een geweldig springding. En ik hoop dat ie zich snel weer helemaal beter voelt! Wens um beterschap.
Peerhonderd (Email) (URL) - 26 12 06 - 23:16


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.