wild west

We waren vandaag echt uit (want jawel, al weer een nationale feestdag..). Papa ook mee; naar het wilde westen...naar Mini Hollywood. We zagen er een echt cowboydorp waar cowboys op paarden rondreden en dronken aan de bar hingen in de saloon. Er werd een bandiet opgehangen en een andere cowboy werd door de sherif van een balkon gegooid. Een derde cowboy kwam al schietend, naast zijn paard hangend aan ons voorbij. Fran keek met grote ogen. Zat eerst naast mij maar kroop uiteindelijk bovenop mij zo heftig spannend vond ie het. 

We zagen ook tijgers en kamelen, neushoorns en nijlpaarden. We zagen een heleboel wilde zwijntjes onder een waterval doorrennen.

Onder het genot van een echte zak patat met mayo en nog wat meer junkfood stippelden Fran en Babacar de route uit door de dierentuin.

We gingen met het treintje alle dieren langs, en ook nog eens lopend. We zagen een papagaaienshow, en tot slot in de saloon nog een cancan (dans) show.

 

Het was weer erg leuk en voor herhaling vatbaar!

Deze mooie Frannekrulletjes zijn er inmiddels weer af want we gingen na afloop even bij collega Jacinto kijken die zijn nieuwe appartement aan het schilderen is en daar had Fran een aanvaring met Jacinto die een pot witte verf in zijn hand had. Even later droop de witte verf uit Fran z'n haren...Net als in de film was het erg lachwekkend maar niet echt gemakkelijk schoon te krijgen zonder hem weer te milimeteren, dus dat hebben we maar gedaan. En hij ligt weer glimmend schoon en compleet uitgevloerd tussen de lakens nu.

Nou, lekker mensen ophangen in dat wilde westen, wat een vermaak!
ha!
En dierentuinen ben ik niet zo`n liefhebber van, ik vind dat maar zielig.

Verf is altijd uitkijken geblazen, met kinderen, die zitten er al snel helemaal onder.
Renesmurf (Email) (URL) - 08 12 06 - 23:14

Wat een heerlijk dagje. En er nog een flitsend cool kapsel aan overhouden ook. Wat kan een man nog meer wensen? ;-)
dondersteen (URL) - 09 12 06 - 00:39

Lekker leuk dagje dus :)
En nog een nieuw kapsel ook, haha ;)
Sjiraffe (Email) (URL) - 09 12 06 - 13:27

Wat onwijs gaaf joh ik wou dat we dat hier hadden!!
En dat nieuwe kapsel en de reden waarom
lacht stiekem
XxX
Jasty (Email) (URL) - 09 12 06 - 18:13

Dat is genieten, zo’n dagje uit…
WebLoes (URL) - 09 12 06 - 21:27

Lekker he zo’n dagje!
ggk - 10 12 06 - 12:40


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.